Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geault

csendes tag

válasz yo.da #143 üzenetére

Sziasztok!

Most szeretnék venni egy ilyen telót és van pár kérdésem felétek, tapasztaltabb felhasználók felé:
    Eddig egy Samsung galaxy Gio-t használtam, amit pont azért cserélnék le, mert lassú és a belső tárhelye alkalmazásoknak kevés volt (186 mega). Ha jól értem, akkor itt ugyan ez 786 mega az alkalmazásoknak, illetve rootolás nélkül is megoldható, hogy az sd kártya kompatibilis appok menjenek automatikusan sd-re?
    Illetve nekem kevésnek tűnik az 512 mega RAM is. Írtátok, hogy az Android differenciál az appok között és killeli őket ha kell okosan, ez rendben is van. Ez valóban ilyen hatékonyan működik? Mondjuk elbír egy facebook app, fb messenger, gmail, internet és egy hírolvasós app egyszeri megnyitását? Mik a tapasztalatok terhelésre?
    A procijáról meg a vezérlőjéről jókat lehet olvasni, jobb mint az S duoS pl a Samsungtól, használt valaki esetleg ilyet előtte?
    Illetve még az a kérdésem, hogy a dual simes megoldás jól működik-e? Nem fordul elő pl az a tipikus hiba, hogy ameddig az egyiken beszélek, addig a másikon kapcsolhatatlan vagyok (és nem mondjuk egy pittyegő hanggal jelzi, hogy a másikon keresnek), a standby állapot dual standby-e, ki lehet-e jelölni, hogy melyikről menjen a mobilinternet stb.?

Köszi a válaszokat, most beszéljetek le róla ha nem jó! :)

Új hozzászólás Aktív témák