Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geault
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy ilyen telót és van pár kérdésem felétek, tapasztaltabb felhasználók felé:
Eddig egy Samsung galaxy Gio-t használtam, amit pont azért cserélnék le, mert lassú és a belső tárhelye alkalmazásoknak kevés volt (186 mega). Ha jól értem, akkor itt ugyan ez 786 mega az alkalmazásoknak, illetve rootolás nélkül is megoldható, hogy az sd kártya kompatibilis appok menjenek automatikusan sd-re?
Illetve nekem kevésnek tűnik az 512 mega RAM is. Írtátok, hogy az Android differenciál az appok között és killeli őket ha kell okosan, ez rendben is van. Ez valóban ilyen hatékonyan működik? Mondjuk elbír egy facebook app, fb messenger, gmail, internet és egy hírolvasós app egyszeri megnyitását? Mik a tapasztalatok terhelésre?
A procijáról meg a vezérlőjéről jókat lehet olvasni, jobb mint az S duoS pl a Samsungtól, használt valaki esetleg ilyet előtte?
Illetve még az a kérdésem, hogy a dual simes megoldás jól működik-e? Nem fordul elő pl az a tipikus hiba, hogy ameddig az egyiken beszélek, addig a másikon kapcsolhatatlan vagyok (és nem mondjuk egy pittyegő hanggal jelzi, hogy a másikon keresnek), a standby állapot dual standby-e, ki lehet-e jelölni, hogy melyikről menjen a mobilinternet stb.?Köszi a válaszokat, most beszéljetek le róla ha nem jó!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest