- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BazsiBazsa1
csendes tag
válasz
korcsillio #687 üzenetére
Van egy jó hírem!
Van!http://www.prestigio.com/products/Tablet_PC/MultiPad/MultiPad_7.0_PRO_DUO
Nézzd meg a download résznél
Vagy nem? Pedig az van ott.
-
BazsiBazsa1
csendes tag
válasz
bumbalaci55 #685 üzenetére
bumbalaci:
És ezt mihez írtad?patow:
Az az oldal németül szövegel és nem ez volt a kérdésem. Egyébként Én megvagyok elégedve idáig a készülékkel. -
BazsiBazsa1
csendes tag
válasz
BazsiBazsa1 #682 üzenetére
Azt lefelejtettem, hogy ha ilyenkor, mikor lefagy, ki és bekapcsolom, akkor jól megy minden újra. Azért gondolom, hogy csak szoftver hiba.
-
BazsiBazsa1
csendes tag
Kedves Emberek
Vettem 10 Ft híján 37 000 Ft-ért egy Prestigio MultiPad 7.0 Pro Dou készüléket. Amin az android 4.0.4 -es verzió van. Mivel elvileg lehet a Jelly Bean -re (Android 4.1) fejleszteni, Én megpróbáltam. Nem sikerült Windows 8 alatt. Simán felismerte a Win 8 a jószágot és kezelte. Csak össze kellet dugni. Mikor a mínusz hangerőt megnyomtam előjött egy "USB-eszköz csatlakoztatva" felületű képernyő amin egy USB-tár bekapcsolása gomb van. Ezt aktiválása (megnyomása után) már importálhatnám a képeket a tabletről. Tehát a leírás már itt jelentősen eltér. Arról nem is beszélve, hogy, ha a RKBatchTool.exe prg.-ot elindítom és behívom az img fájlt, akkór a Connected Devices résznél a 2-1-5 felett, nekem rózsaszínű a panel, ami a leírásban, zöldnek kellene lenni. Ha Upgrade gombot megnyomom, akkor pedig hibaüzit kapok. Fekete alapon Piros kiírással.
Pontosan ezt:
<Layer 2-1-5> This operation didn't do, because of not supporting!
*****Upgrade Done Succes <0>Fail<1> Time<1634828>*****Már kipróbáltam, az asztali gép hátlapi USB csatlakozóján is csatlakoztatni az eszközt, de semmi változás.
Aki tudja a gondomra a megoldást, az legyen olyan kedves írja már le. Előre is köszönöm a válaszokat.Egyébként nekem, amire használom, arra jó. Pár napja van meg. Egy-két szót írok az eddigi tapasztalataimról. Vékony, könnyű, Wifi jó. Képernyője, színei, jók. Az éréntésre pontosan gyorsan reagál. Nem volt még olyan nálam, hogy a jobb sarokra böktem és a bal sarkot érzékelte volna. Eddigi free progik futottak rendesen rajta. Ami nekem fontos az a szkájp (skype) megy gond nélkül. A kamerák nem művészi alkotásra valók. A 0,3-as első kamera a skypera tökéletes. A hátsó kamerát nem tudom elképzelni mire használom majd. Egyszerűen élethelyzetben nem látom mire kelhet, de ez csak az én egyéni problémám. Mivel pontos az érintésben, ezért írni is jó vele felhőbe. Mivel sokat írok, ezt is jó néven veszem a készüléktől. Pár játékot is levetem. Hamar melegszik, de minden ment idáig. Nekem a belső memória csak 2 GB szabad helyet enged felhasználni :-( pedig 6-ot írnak a leírásokban. A micro SD kártyát ki is használom ezért is. A pendravot egy átalakítóval rá tudom csatlakoztatni a tabletre. Jó még az is, hogy nem recseg-ropog a kezemben, mikor megfogom. Remélem tartós is lesz. Összességében ahhoz képest, hogy androidos és az ára sem a 150-200 ezer Ft-ot kóstálja, elég jó. Lightos készülék. Lehet az ágyba, stb helyen internetezni vele, írni e-mailt, internetre, kommunikálni minden szinten mással. Facebooktól kezdve skypon át, stb. és elég korrektül. (Gyakorlati tapasztalat.) Játszani. Előfordult már, hogy Ha nagyon meleg, a készülék, akkor a megmakacsolja magát és olyan alkalmazások sem mennek, ami előtte mentek. Bár lehet, hogy egy szoftver fejlesztés segítene rajta. A Total Commander viszont nem tudom miért nem megy sehogy és a Contract Killer 2 játék, de a több száz app -ból, amit kipróbáltam, csak ezek nem mentek. Szóval Én ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest