- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
valahol mintha találtam volna egy megfelelő androidot hozzá. már nem emlékszem pontosan hol. És ezzel próbáltam flashelni, de nem sikerült. Elindult a dolog, azzal kezdte, hogy törölte az eddig rajta lévő rendszert, de utána megállt a folyamat, így most semmi szoftver nincs rajta, ha minden igaz.
Köszönöm amúgy választ, akkor így neten megpróbáljuk a hivatalos szervízt elintézni
-
123xyz
aktív tag
Hello.
Lenne egy egyszerű kérdésem azoktól, akik már küldték szervízbe a készüléket: a sorozatszám az, ami a doboz oldalán van, meg a garanciajegyben beragasztva, mégpedig egy vonalkód alatt? PMP-vel kezdve akárhány szám? Csak mert nem egészen egyértelmű ez számomra, igazán odarakhattak volna elé egy SN vagy bármi hasonló jelölést... Gondolom amúgy, hogy az, csak biztosra szeretnék menni.
Előre is köszi a választ.
Ja igen, szerintetek az számít, hogy megpróbáltam flashelni, mert recoverybe sem bootolt már be, és kb annyit értem el vele, hogy letörlődött róla az android? (az újat már nem tudta telepíteni valamiért...) mármint emiatt fognak vajon kötekedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest