- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na addig már eljutottam, hogy a második dia képét tettem be háttérnek és alkalmaztam az összes diára. Most már csak a betűstílussal szarakodik... Mekkora idióta program ilyen szempontból ez a 2010 Office...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #153 üzenetére
Nem gond Fire, így is kedves tőled, hogy azonnal válaszoltál. Attól félek, hogyha a diamásolatra megyek az új dia kiválasztásánál, akkor azt mindig a már beírt szöveggel együtt fogja másolni és nem anélkül... Most ki is próbálom, de félek pofára esés lesz belőle...
-
válasz
Fire/SOUL/CD #151 üzenetére
-
Sziasztok!
Csináltam egy diasablont, de egyszerűen nem tudom normálisan alkalmazni. A sablon 2 diából áll. A kezdődia egy nagyobb képet is tartalmaz, az utána következő diára menne a szöveg. Tehát az első és a második dia nem ugyanaz. Egyszerűen nem tudom úgy használni, hogyha új diát kérek, h a második dia sablonját rakja be. Ilyenkor mindig egy fehér dia jelenik meg újként... Ha pedig a háttérformázásba azt írom, hogy kezelje anyagmintaként és alkalmazza mindre, átírja az első diát is...
Mit tanácsoltok?
Ha netán nehezen érthető lettem volna, akkor elnézést kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Egyedi ékszerdobozka
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest