Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
MPC_HC-ről tértem át, tetszik a még több beállítási lehetőség. Egyetlen dolog, amit nem tudok működésre bírni: MPC-HC-ban automatikusan töltettem le az angol feliratot. PotPlayer-ben be tudom állítani hogy letöltse automatikusan, ha nincs a videóban felirat, és a legelsőt, a feliratoknál beállítottam az angol preferált nyelvet (en eng english). mégsem angol feliratot tölt le, hanem az elsőt a listában, ami általában nem angol. Nem szeretnék minden egyes videónál manuálisan kikeresni listából angol feliratot. Ez valahogy megoldható? Elvégre auto letöltő ablakban kijelzi a felirat nyelvét, akkor csak van erre is beállítási opció, amit nem találok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad T-480s Notebook i5/16/500
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest