Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricardo

titán

válasz grosy #53 üzenetére

Az okát is leírtam . Régen szerettem a márkát .A pocophone F1 a kedvenc telefonjaim között volt. Sajnos elment ebbe a szerintem bazári irányba ( saját vélemény ne nyissunk új vitát), pedig lenne bennük lehetőség.
    Igen. Mindig beszólnak emiatt, de többeket zavar a reklám mint hinnéd. Igaz találkoztam már olyannal, akinek fel sem tűnik.
    Most sem én hoztam fel, de igen, reagáltam rá. Az hogy valótlan szöveg lenne érdekes meglátás annak fényeben hogy valóban sok a reklám, sőt egyre több helyre kerül bele a rendszerbe
    Amikor ( még a note 9 pron)eljutottam oda,hogy emiatt romot cseréltem, még peldául a zenelejátszóban nem volt. Tudom kiírtaható, de ez azon , hogy gyárilag megszórják vele nem változtat.
    Ez engem azért zavar mert látom , hogy hogy "tesznek( számomra) tönkre" , egy olyan márkát, amit szerettem.
    A negatív vélemény pedig sokakat zavar, sőt, páran személyes sértésnek veszik.
    Most megkapom hogy régóta ezt szajkózom,és még mindig ezt mondom. Csak azért , mert még mindig fennál ez a ( nekem ) probléma.
    Anno voltak akik kikiáltottak Iphone haternek, mert ott is szóvá tettem azt ami nem tetszik.
    De keress rá mi volt a véleményem amikor a Samsung töketlenkedett a one ui 7 kiadásával Ott is szóvá tettem szinte minden a késésről és a töketlenkedésről szóló hírnél, hogy hihetetlen amit művelnek.
    Egy márkáért srm rajongok. Ha valami tetszik azt is leírom, és azt is ha valami nem.
    Erre való a fórum.

Új hozzászólás Aktív témák