Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Az okát is leírtam . Régen szerettem a márkát .A pocophone F1 a kedvenc telefonjaim között volt. Sajnos elment ebbe a szerintem bazári irányba ( saját vélemény ne nyissunk új vitát), pedig lenne bennük lehetőség.
Igen. Mindig beszólnak emiatt, de többeket zavar a reklám mint hinnéd. Igaz találkoztam már olyannal, akinek fel sem tűnik.
Most sem én hoztam fel, de igen, reagáltam rá. Az hogy valótlan szöveg lenne érdekes meglátás annak fényeben hogy valóban sok a reklám, sőt egyre több helyre kerül bele a rendszerbe
Amikor ( még a note 9 pron)eljutottam oda,hogy emiatt romot cseréltem, még peldául a zenelejátszóban nem volt. Tudom kiírtaható, de ez azon , hogy gyárilag megszórják vele nem változtat.
Ez engem azért zavar mert látom , hogy hogy "tesznek( számomra) tönkre" , egy olyan márkát, amit szerettem.
A negatív vélemény pedig sokakat zavar, sőt, páran személyes sértésnek veszik.
Most megkapom hogy régóta ezt szajkózom,és még mindig ezt mondom. Csak azért , mert még mindig fennál ez a ( nekem ) probléma.
Anno voltak akik kikiáltottak Iphone haternek, mert ott is szóvá tettem azt ami nem tetszik.
De keress rá mi volt a véleményem amikor a Samsung töketlenkedett a one ui 7 kiadásával Ott is szóvá tettem szinte minden a késésről és a töketlenkedésről szóló hírnél, hogy hihetetlen amit művelnek.
Egy márkáért srm rajongok. Ha valami tetszik azt is leírom, és azt is ha valami nem.
Erre való a fórum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest