Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Hali!
én rendeltem egy ien szuper cuccot netről, meg is jött. asszem valami FB 150N1 vagy hasonló száma van. érdekelne pár dolog, ha esetleg másnak is van ilyen, vagy ért az ienhez:
1. a papír szerint van benne mikrofonos vezérlés szabályozható mikrofon érzékenységgel. a mikrofon müxik, csak nagyon fel kell tekerni a zenét és elé kell tenni, hogy érzékelje, mert nem találtam meg rajta az érzékenység állítót, ami elméletileg a kapcsoló mellett lenne...másnak sincs rajta?
2. ez a 15 centis változat ugye 8V-os, míg a 20cm-es 9V-os és úgy tudom a nagyobb fesznél több villám lesz benne, meg erősebbek lesznek. ha az enyémre ami 8V-os rádugok transzformátorral 9V-ot, esetleg 10-12V-ot
akkor lesz valami baja? elektronika bírja benne? mert így 8V-on elég szegényesen világít 
-
Betchi
újonc
Szitasztok, tudnátok nekem olyan boltot mondani ahol ilyen plazmagömböt lehet venni? Ajándék lenne egy hozzám közelállóhoz, de már nem tom hol keressem. Előre is köszike
Betchi -
BxCiviC
csendes tag
Plazmagömb elküldve!!!
Elkelt!
Zárható!
-
kíváncsi
őstag
feladtam ma.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
igen , elvileg én is ugy tudom hogy zenére is reagál valamit
-
divot
veterán
Szeritnen rakd be a Harry Potter totyikba is, ott valamelyik varázslópalánta seperc alatt elviszi.

-
BxCiviC
csendes tag
Már nem leszek net-közelben csak este 1kicsit, a mail-t elküldtem.
Alig várom, hogy pad-el nyomulhassak!

-
kíváncsi
őstag
Szia! Ok benne vagyok. Holnap dolgozok, és egyenlőre nem tudom, hogy meddig. De mindenféleképpen megpróbálom elpostázni holnap.
Úgy tökéletes nekem ha mellérakod. Szerintem nem lesz sok a pk max pár száz forint.
Akkor elküldöm a címem mailben.
Tényleg a fatestápolóról van képed?
[Szerkesztve] -
BxCiviC
csendes tag
Az mégmesszebb van!
Én Hatvan melett lakom!
Ha benne vagy a postázásban küldjök el mindketten valamelyik nap és kész!
Te a pad-et, én meg jól becsomagolom a gömböt+melléteszek egy 500ast.
Megfelel?
Irj mail-t a cimeddel, irok én is és mindeketten feladjuk holnap vagy holnapután.
Csak nem tudom, hogy mennyi a postaköltség...
-
DragonR+
aktív tag
Ez volna?
Bővebben: link
VDL5PL
Újonnan 7000 Ft.
-
kíváncsi
őstag
Csőtészta!

Nekem van egy ilyenem: Bővebben: link
kb 2* volt használva mert jött a ps2
Gari nem tudom mennyi van rá de ha megtalálom a papírt akkor még biztos van rajta.
Ha nem akkor én vállalok rá de mondom semmi baja. Szinte zsír új csak ült a dobozában és várta az új gazdáját.
De mint látod ez azért drágább mint a plazmagömb
Mondjuk legyen az ára 4000Ft ebből lealkudsz egy 500ast én is lealkudok egy 500Ft-ot a Tiedből és akkor van még 500Ft diffi
Rádobsz a plazmára egy 500Ft-ot mehet a biznisz
-
BxCiviC
csendes tag
Valami normálisabb ami nem csak D-pad meg 6-8gomb.
Vagy legyen márkás, logitec gravis stb...
Ha genius akkor innen a 2.-ik vagy 3.-ik érdekelne.
Bővebben: link -
The DJ
addikt
Engem is érdekelne...esetleg innen valami(k) cserébe?
Bővebben: link -
BxCiviC
csendes tag
Atmérő kb:12-13cm. Szóval Pc-be is belehet épiteni mint a fentebbi linkeken látható.
-
m4ck11
tag
ja egy átméröt irjál pls mert most igy hirtelen nagyon picinek tünik...
-
DragonR+
aktív tag
-
m4ck11
tag
milyen gamepad érdekel?
Amugy 3k-t adok érte ! -
Andie
őstag
Jópofa cucc, öcsém is régóta vágyik ilyesmire. Megkérdem érdekli-e még a dolog, aztán konzultálunk.
(látom van 1-2 hotpixel a gépen, ha nikon, vidd be hozzájuk, leszedik 1 pill alatt mindet! - bár gondolom a többi gépröl is) -
BxCiviC
csendes tag
Na teccccik???
Sötétben csináltam a képeket ezért olyan elmosódott a második.(lassan exponált a digitgép) De azért szerintem jó!
-
BxCiviC
csendes tag
Na a képek fent vannak, most megpróbálom berakni ide őket..
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050726/elado_008.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050726/elado_001.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050726/elado_002.jpg)
-
kíváncsi
őstag
Nm

Különben pár kép, hogy milyen csodás műveket lehet csinálni ilyen gömbökkel
Ja és maga a cucc gondolom ilyesmi Bővebben: link
[Szerkesztve] -
szegedi
tag
up hogy meglegyen

Régi vágyam lenne egy ilyen
-
kíváncsi
őstag
Szia!
itt felrakhatsz képet:
[Szerkesztve] -
BxCiviC
csendes tag
Plazmagömb = a legkirályabb dekoráció minden szobába!
Aki nem tudja, az az üveggömb aminek a közepéből ''villámok'' mennek ki a külső burkolatára, ha megérinted az összes villámocsaka az ujadhoz megy!
Kb fél éve kaptam de max 10órát ment. 3,5k-t gondoltam érte...
Csere is érdekel cd iróra, gamepad-re, sd-kártya, sd-ram... vagy irj mit adnál érte
(Rakok fel képeket is ha mondtok egy olyan helyet ahová fel tudom öket tölteni.)
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akkor lesz valami baja? elektronika bírja benne? mert így 8V-on elég szegényesen világít