- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Paul (új programozó tavaly óta) irtózatosan jó munkát csinált a SOE-féle spagetti kód kijavításával. Több száz ezer sornyi kódot törölt(ek?-két programozó van a teamben) és rengeteg backend fejlesztést hajtottak végre hogy a speciális alertek létrehozhatók legyenek (pl. anomáliák vagy az új kortiumvadászat). Én most nagyon de nagyon vissza akarok menni a játékba, sajnálom, hogy cloud PC-vel gyatrán működik
Amit a mostani 6 fős fejlesztőcsapat csinált az elmúlt 1-1,5 évben, azt az SOE szárnyai alatt se tudták megcsinálni éveken át. Szerintem bőven van még ideje a játéknak, ha a new player experience-t rendbe raknák és beletolnának egy kis marketinget, akkor lehet jobb jövője lenne a játéknak. Jelenleg ez a terv 2019-re a mostani kontentdömping után, úgyhogy én reménykedek 
Szerk...
PS: Arena szerintem hatalmas baklövés volt, most pedig az Apex Legends egy hatalmas pofon volt DBG-nek. Respawn a Titanfall 2-féle folyékony harcászatot nagyon jól népszerűsítette battle royale formájában. Eszméletlenül jó egyszerűen a lövöldözés, a mozgás benne.
A Planetside 2 szerintem nagyon ideje előtt van, nekem nagyon úgy tűnik hogy MMOFPS jövő felé haladunk (lásd: battle royale népszerűségének bedurranása az aréna lövöldék után - az embereknek tetszik a több játékos, nagyobb pálya). Ez lesz a következő nagy durranás szerintem, ha már mindenki unja a battle royalet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- PlayStation 5
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- iPhone topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit a mostani 6 fős fejlesztőcsapat csinált az elmúlt 1-1,5 évben, azt az SOE szárnyai alatt se tudták megcsinálni éveken át. Szerintem bőven van még ideje a játéknak, ha a new player experience-t rendbe raknák és beletolnának egy kis marketinget, akkor lehet jobb jövője lenne a játéknak. Jelenleg ez a terv 2019-re a mostani kontentdömping után, úgyhogy én reménykedek