Hirdetés
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Te vaze... újabb szállítmány érkezett a 2-4A33713/2 jelű bolygóra... és megint túléltem a zuhanást
!
Most már én is hardon nyomom, mert szemét vagyok, azt akarom, hogy ketten legyünk az univerzumban, akik max. nehézségen végigjátszották
!De nem ez a lényeg, hanem a hanem: kézzeed ee, megannyi apró-cseprő különbözőségre vagyok kénytelen felkapni a fejem! Ez a végső stádiuma a játéknak igencsak nem uaz, mint a reklám változat volt!
Mondjuk a szintlépéses berhelés úgy látom még mindig megy, de... egyelőre még próbálom feldolgozni a különbségeket... szóval úgy néz ki javítottak sok helyütt... és vesztett is itt-ott a játékos... nem lehet két spanglit sem eldurrantani egymás után, gondolom a cenzúra eredménye... se piálás, semmi... szóval a szivárványvilág is kimaradt, nehogy kíváncsivá tegyék a gyerekeket, gondolom... és így is 18-as karikával megy a játék! (Hmm... egyre kíváncsibb vagyok az eredeti orosz verzióra... szerintem tuti lehet kezdeni valamit a kezdőtérképen a két bennszülött lánnyal
!)Dungeon Cleaners 1-2-ből hallottál-e valaha nem orosz verzióról? Meg kell tanulnom ismét oroszul? Mi lesz itt
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- E-roller topik
- Hobby rádiós topik
- Szemüveges topik
- Milyen házat vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!
?