- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xtras5
csendes tag
SZiasztok. Nem tudjátok honnan lehet szerezni motion background-okat vagy motion menuket? A DVD plussz meg van nekem is, de szeretnék többet.
Ugyan a neten vannak fenn, de mind mind fizetős. -
Xtras5
csendes tag
Sziasztok.
Nos. Akinek bármi nemű gáza volt is a pinnacle 10essel, az szedje le azonnal a 10.5 final patch-et, és garantálom hogy minden probléma megszünik. Nálam minden oks, pedig eddig über módon szivtam vele, de ez megmentett, ajánlom mindenkinek tényleg.
Van a pinnacle-nek magyar oldala is, ott magyar nyelvű leírást is adnak, érdemes azt is átolvasni, vannak benne okosságok.
link: http://www.pinnaclesys.hu/
A 2 vinyos dolog nálam is bevált, egyiken a rendszer fut, a másikra renderel, és azon vannak az átmeneti file-ok is. Hibátlan.
Ennyi. Bye -
Xtras5
csendes tag
Akkor kérdés:
Sziasztok! Hogy jobb? 2 vinyoval dolgozom. Az egyiken a rendszer fut a pinnacle szoftverrel. A másik vinyonra meg történik a renderelés. De! A renderelés és a kész video ts mappa külön particion legyen?
Már egy hete van ez a suxx nekem, napi nem is tudom hány orát kjinlodok mert mindig hiba üzi. A 9essel minden rendben volt, 10 lemezet digiztem ki magamnak, hibátlanul. PLS PLS PLS
thx, peace -
Xtras5
csendes tag
Szia. Legjobban akkor jársz ha a kamera mono kimenetének rca felöli részét egy rca osztoval 2é veszed, és ugy teszed rá a digit kártyád jobb illetve bal hangcsatornájára. Igy már mind2 hangfalon lesz hang, és itt jön képbe a pinnacle: ráengeded a dolbi sztereo 2 channeles hang átalakitást. Nekem bevált. Sok sikert.
Amugy a 10essel nekem is bvaj van, szaggat, meg real time error meg minden. Most feletszem akkor a 10.2 betat. Remélem jo lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gombászkönyvek egyben
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest