- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Hi all!
Eljutottam addig, hogy bejön a phpmyadmin, meg be is lőttem mindent, már csak az van, hogy maga a php-s oldal nem jön be! Szal minden szirszar át van írva, de valahol hibádzik. Ha esetleg nem világos hol vagyok, akkor nézzen erre a linkre: Bővebben: link Nah ezen az oldalon vagyok a legaljá, hogy menjek a http://localhost/Nuke/html címre és akkor megjelenik a kész PHP nuke! Nah ez nem jelenik meg, hanem ilyen nagy semmi, fehérség....
Pár kérdés és magyarázat: Az én adatbázisom neve mindenfeleize. Nah szal a $dbhostame:localhost, uname:root, pass
amit megadtam pass), name:mindenfeleize (me ugye ez a db-m neve), ezt a bigyót meg énis 7re raktam. (persze mindent úgy írtam be ahogy kell, csak kényelmességi szempontból nem írtam minden elé $db-t meg idézőjelet) Ezek vannak beállítva a www/nuke config.php-ba!
Volt mág korábban, pl a passbeírás a Myadmin/config.inc.php-be. Namost oda az első $cfg [ 'Servers' ] [ $i ] [ 'password' ] -hez írtam a passt, me ugye ebből 3 is van a dokumentumba, de én csak az 1.-höz írtam.
Mit rontottam el??! Hol lehetnek hibák? Amúgy mindent tök úgy csináltam sztem mint ahogy le van írva, és mégse mén...
ps:nem kell megvárni a csütörtököt, hogy elmondja szóba... visszaírhat...
Aktív témák
- Sorozatok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Linux Mint
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 3
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

amit megadtam pass), name:mindenfeleize (me ugye ez a db-m neve), ezt a bigyót meg énis 7re raktam. (persze mindent úgy írtam be ahogy kell, csak kényelmességi szempontból nem írtam minden elé $db-t meg idézőjelet) Ezek vannak beállítva a www/nuke config.php-ba!