Aktív témák
-
Newborn
csendes tag
Sziasztok!
Három éve üzemel egy magam által szerkesztett, egyszerű php-s weboldal, amin vagy egy űrlapküldő form. A napokban a következő levelet kaptam a szolgáltatómtól:
''Felhívjuk szíves figyelmét, hogy előfizetéséhez tartozó /xxxxx.hu/mail.php oldalon keresztül illetéktelen felhasználók SPAM leveleket küldenek ki több száz címre.
A mail.php szkriptet cegünk korlátozta, kérjük, javítsák ki a hibát.''
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy mit tudok én tenni ez ellen? Nem vagyok profi, örülök, hogy összehoztam ezt az oldalt, eddig jól működött, erre egy gombnyomással ellehetlenítik. A tárhely szolgáltató (ami mellesleg fizetős) nem tudja megvédeni a szervert? Valóban nekem kell a weboldalamat ''biztonságossá'' tenni? Nagyon el vagyok keseredve, várom tanácsaitokat.
Zsu
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged