Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Csak egyetlen oldalról van szó, szóval jó a megoldás. Egyedül ezt a 'readfile'-t nem ismertem, köszi!
Más: ha másik könyvtárba rakom át, attól még elérhetik, hogyha tudják az elérési útvonalat nem? Biztos nincs vmi más megoldás? Nem gond ha bonyolultabb (sokkal), elég ha kulcsszavakat adsz meg, majd megoldom vhogy..
-
Gyomman
aktív tag
1 kérdésem lenne (kezdő): Sikerült megoldanom egy könnyű php kóddal, hogyha az egyik oldalon beírom a helyes jelszót, akkor ezt meg ezt csinálja. Na már most 2 probléma is adódik ebből: az egyik az, h php-be meik utasítással tudom azt megoldani, hogy xy.htm nevű weblapot nyissa meg a php kód. A másik pedig, hogy az xy.htm-re hogy tudom azt "ráerőszakolni" hogy csak akkor jelenítse meg a tartalmat, hogyha jelszóval megyünk rá (tehát pl. ha nem, akkor irányítson át arra az oldalra ahol a jelszót bekérem). Remélem érthetően le tudtam írni a problémát, és előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MCDODO T03 fejhallgató
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest