- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
oroltbors
csendes tag
Az oldalon minden karakterbeállítás működik, és a MySQL szervert is feltúrtam, hogy minden lehetséges helyen utf8-ra állítsam a karakterkódolást. Működik is két dolgot leszámítva.
Keresésnél az Ő és az ő, valamint az Ű és az ű karaktereket nem felelnek meg egymásnak. Tehát ha szerepel ő az adatbázisban, és én Ő-vel írok be olyat, amire találatot kéne adnia, nem kapok semmit, más ékezetes betűkre működik.
A másik, zavaróbb dolog, hogy ha a keresésnél joker karaktereket használok, nem kapom meg azokat a találatokat, ahol ő-t, Ő-t, ű-t vagy Ű-t kéne behelyettesítenie.
Van ezekre valami megoldás?
-
oroltbors
csendes tag
válasz
fordfairlane #1949 üzenetére
Igen, az megoldódott.
-
oroltbors
csendes tag
válasz
fordfairlane #1945 üzenetére
Notepad++-t használok, a formátumot "UTF-8 without BOM"-ra állítottam minden fájlban. Némelyik azonban westernre állítja a böngészőben a karakterkódolást...
Volt is már valami ötletem, hogy mit nézzek meg azokban a fájlokban, csak elfelejtettem...
-
oroltbors
csendes tag
válasz
fordfairlane #1940 üzenetére
Ez elso ranezesre megorultem, mukodott, az oldalak zome jol jelenik meg, nehany azonban meg mindig nem... Pedig a karakterkodolasa mindegyiknek jo...
-
oroltbors
csendes tag
Sziasztok!
Csinaltam egy oldalt, ami majdnem hibatlanul mukodott, amig ra nem jottem, hogy a maradek hibat az okozza, hogy nem unicode-ban van kodolva. Atkonvertaltam a fajlokat utf8-ba, a .css-be beirtam, hogy @charset "UTF-8";, es azota nem mukodik az atiranyitas, azt irja, hogy mar kikuldte a headeroket.
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\...\index.php:1) in C:\xampp\...\index.php on line 2
Pedig az elso ket sor csak ennyi:
<?php
session_start();Nincs valami otletek, hogy milyen szabalyt nem tartottam be, merre keressem a hibat?
-
oroltbors
csendes tag
Sziasztok!
Olyan formot szeretnék csinálni, ahol a bemenő numerikus adat több különálló blokkra van osztva, de balról jobbra tab nélkül haladhatnánk, tehát ha betelt a bal oldali, automatikusan átugrik a következőbe, mint installkor a serialoknál. Bogarásztam, de sehol nem találtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest