- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersonal
tag
Eh szar ügy mert amikor rákerestem, akkor semmit nem irt ki a verziókról, miután feltelepült, azután láttam hogy
Apache Web Server Version 2.2.8
PHP Script Language Version 6.0.0-dev
MySQL Database Version 6.0.4-alpha
phpMyAdmin Database Manager Version 2.10.3de nagyon tetszik a dolog, ilyen next net finish tipusu és müködik, ez a nekem való
A mysql részére csak pár hónap mulva lesz szükségem, meg ahoz szinte semmit sem konyitok, szoval elég valószinütlen h felfedezzem benne hogy mi a hiba, mondjuk ha nem müködik az azért észre veszem. Ha tudnál linkelni egy régebbi verziót erről a progiról amin a mysql is müködik akkor azt nagyon megköszöném. -
petersonal
tag
Naná állandóan ilyen felülirási problémák voltak, de természetesen megoldhatóak. Hát ez angol leírás
mind1 van egy középfokúm, azért thx a linket.
Thx az easy phpt meg a wamp szervert, de ragaszkodnék ahoz amit ismerek. Ha nem megy vistán akkor viszarakom az xpt vagy egy gépre felnyomom a vistát és az xpt is, remélem megférnek egymással.
-
petersonal
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy windows vista alatt lehetséges hogy nem müködik az apache(php,mysql) ? Illetve nem kompatibilis vele, mert anno volt egy xpm amire felraktam [ez] alapján, akkor stimmeltek a verzio számok mind phpból, mind apacheból, de most már csak az újabb verziót lehet letölteni a régebbit én sehogysem találtam. Lehet az a baj hogy új verziot töltöttem le és azt máshogy kell bekonfigolni, vagy a vista miatt nem megy? Az újabb verziókhoz nem találtam telepitő leirást, gondolom megy a régivel. Aki tud plz segitsen. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest