Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekete
csendes tag
Helló!
Az Adobe egy éve megvette a Macromédiát, ezért a két név. A lényege a flash. Én sem javaslom hogy a flashel kezdj (főleg az újjal ne mert az ActionScript 3.0 elég magasszintű) mert az már a fának egy ága, valami gyökézhez közelibb kell hogy onnan továbbhaladva bármibe bele tudj majd fogni.
Üdv: Peti -
cucka
addikt
szerintem ha programozó szeretnél lenni, akkor semmiképp ne php-val kezdj.
flash és php-html-stb. meg nagyon különálló dolgok, tehát ne keverd a kettőt. tanulni meg kétféleképpen lehet:
- ha elég elszánt vagy akkor netes tutorial-ok, rengeteg van belőlük.
- veszel egy könyvet. annyira nagy jelentősége nincs, hogy milyet, de ha már választani lehet, akkor szerintem a magasabb szintű könyvekkel jobban jársz, mint az alapoktól indító nagyon szájbarágósakkal.
ezekben a témákban kár fizetett oktatásban gondolkozni. ha egy könyv alapján megérted a dolgokat, akkor fölösleges pénzkidobás, ha nem, akkor meg úgyis mindegy.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hello,

Pár hozzászólással feljebb adtam választ egy hasonló kérdésre..... mivel én is nemrég kezdtem, és az elején gőzöm se volt róla (na jó kicsit). Beszereztem a következő két könyvet:
PHP5 24 óra alatt, illetve HTML és CSS webszerkeesztés stílusosan - szerintem ezek elég jók, mert ha kezdővagy akkor érthetően sok infóhoz jutsz - talán nem fogsz egyből egy prohardvert írni, de megérted. De ha a dizájn is foglalkoztat, akkor előbb-utóbb a flash-iránt is érdeklődsz majd![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a diákmunka mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)