Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
rgeorge
üzenetére
Kód nélkül nehéz okosat mondani. Most érted, egy ilyen xml gyártás és elküldés nagyjából ugyanúgy néz ki php-ban, mint más nyelvekben, és a megoldási lehetőségek is nagyon hasonlóak. Szerintem a legalószínűbb, hogy a php-s fejlesztők balf*szok, ez ellen meg nem fogsz tudni sokat tenni. Vagy ráveszed őket, hogy csinálják meg, vagy nekiülsz te megcsinálni helyettük.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
rgeorge
üzenetére
PHP és C# SOAP-os kapcsolatával nekem is meggyűlt a bajom annak idején, persze PHP-oldalról voltak elsősorban gondok, ahol a WSDL-generálás közel sem triviális (miközben C#-ban egy WSDL legenerálása mondjuk pár kattintás Visual Studióban), én akkor a NuSOAP-ot használtam, itt leírtam:
http://stackoverflow.com/questions/6986350/generating-wsdl-with-nusoap-return-struct-with-various-types-int-string-arr
Konkrétan mondjuk a namespace-es problémához nem kapcsolódik, de hátha ötletadónak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)