- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
rgeorge #14489 üzenetére
Kód nélkül nehéz okosat mondani. Most érted, egy ilyen xml gyártás és elküldés nagyjából ugyanúgy néz ki php-ban, mint más nyelvekben, és a megoldási lehetőségek is nagyon hasonlóak. Szerintem a legalószínűbb, hogy a php-s fejlesztők balf*szok, ez ellen meg nem fogsz tudni sokat tenni. Vagy ráveszed őket, hogy csinálják meg, vagy nekiülsz te megcsinálni helyettük.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
rgeorge #14465 üzenetére
PHP és C# SOAP-os kapcsolatával nekem is meggyűlt a bajom annak idején, persze PHP-oldalról voltak elsősorban gondok, ahol a WSDL-generálás közel sem triviális (miközben C#-ban egy WSDL legenerálása mondjuk pár kattintás Visual Studióban), én akkor a NuSOAP-ot használtam, itt leírtam:
http://stackoverflow.com/questions/6986350/generating-wsdl-with-nusoap-return-struct-with-various-types-int-string-arr
Konkrétan mondjuk a namespace-es problémához nem kapcsolódik, de hátha ötletadónak jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest