Hirdetés
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
"Egyébként ez nem hiba, hanem csak egy E_NOTICE - arról megoszlanak a vélemények, hogy ezekre érdemes-e figyelni fejlesztés közben. Én azt vallom, hogy igen"
Huhh, de örülök, hogy ezt írtad...
Amúgy továbbmegyek, szerintem fejlesztés közben legjobb az error_reporting( E_ALL | E_STRICT ) beállítás, nem árt, ha ezek a hibajelzések vagy figyelmeztetések némi szigorúságra nevelik az embert kódolás során. Ezzel a további anyázások meg fejfalbaverések is nagyobb eséllyel elkerülhetők. -
dany27
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Köszi pont ez volt a gond hogy undefined... hibát kaptam!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy továbbmegyek, szerintem fejlesztés közben legjobb az