- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb #6924 üzenetére
Szerintem az "ágyúval verébre" inkább a Joomla esetében igaz.
Nekem a Drupal 7-es verziójának AJAX-alapú admin-felülete nagyon tetszik, könnyen kezelhetőnek és áttekinthetőnek találom, a 6-os verzió admin-felülete viszont számomra kifejezetten kényelmetlennek és kicsit káoszosnak tűnik. Persze meg lehet találni benne a dolgokat, meg nyilván vannak template-ek akár az admin-felület testreszabására is, de az kicsit jobb, hogy a 7-esben ez már eleve adott.
Csak ugye az a gáz, hogy a 7-eshez még viszonylag "kevés" template és modul készült el, inkább még mindig csak a 6-oshoz találhatók ilyenek, pl. webshopmodulokból is inkább legfeljebb beta-verziókat találtam, vagy egyáltalán nem (mint asszem az Übercarthoz sincs kész a 7-es). Tudtommal elég sok minden változott a 7-es változatban, így még lehet, hogy várat is magára sok modul elkészítése.
Na, szóval igazából amire ki akartam lyukadni, hogy nekem végül is jó lenne a 6-os, de annak az admin-felülete egy átlagos felhasználó szemszögéből (ne az itteni fórum látogatóiból indulj ki, akik vélhetően nem egységsugarú júzerek) nem tűnik olyan kényelmesnek (vagy csak nem találtam hozzá megfelelő skint, ha van ilyen, szívesen fogadom), a Joomláé talán valamennyivel kézenfekvőbb meg kicsit szebb - kód meg pár egyéb dolog szempontjából viszont a Drupal a jobb választás; Joomla talán a kicsit több elkészített választható template meg modul miatt. Persze valóban, ízlések és pofonok különböznek.
Szóval tényleg nincs igazság!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti, makulátlan állapotban
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- IdeaPad Gaming 3 15IHU6 15.6" FHD IPS i5-11320H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest