- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #6318 üzenetére
Ja, az ötleted jó a noscript áthelyezésére, pl. milyen jó lenne erre JavaScript használata.
Igen, én is úgy csinálom, hogy megírom először teljesen JS nélkül működőképesre az oldalt, és csak azután módosítgatom az oldalt úgy, hogy AJAX-szal is működjön. Természetesen pluszmunka, de szerintem a használhatóság miatt megéri. Pl. amikor egy form-ot küldök el, akkor engem felhasználói szemmel nagyon szokott zavarni a teljes oldal-újratöltődés. Minek, amikor csak pár adatot küldök át (ha épp nem fájlfeltöltésről beszélünk, ott felőlem lehet újratöltődés, bár a Flash-es vagy iframe-es megoldás itt is sokkal szebb) - az adatok fogadásáig meg megjelenítek egy forgolódó kis ikont, hogy a felhasználó azért tudjon róla, hogy valami tényleg történik a háttérben.
Tipikus példa lehet akár a stack overflow.Tele van JavaScriptes, AJAX-os megoldásokkal, és épp ezért kényelmes a használata. Ezért mondom azt, hogy manapság az igazán modern honlapok esetén elkerülhetetlen, vagyis inkább szükséges az AJAX használata - pusztán a felhasználói élmények növelése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest