Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hogyan tárolsz képet az adatbázisban?
Például a mysql-ben a különböző blob típusú mezők erre vannak.Valószínűleg azért ajánlják mindenhol a link tárolását az adatbázisban, mert csak azt lehet megcsinálni.
Nem. Azért ajánlják, mert sokkal egyszerűbb megcsinálni.ha valaki megcsinálná azt, hogy mondjuk egy jpeg képnek a szerkesztőben látható tartalmát tárolná el adatbázisban, majd úgy hívná elő, hogy abból jpeg-kép szülessen, akkor hááát igencsak ki lehetne nevetni
Én már megcsináltam párszor, kezdhetsz nevetni.Ott adatot tárolsz, nem konkrétan fájlokat, majd ezeket előhívogatod, ahol szükséged van rá.
Egy file tartalma is adat. -
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bocs, igazad van. Elég nagy butaságot írtam.
Másik téma:
Nekem most egy videotékát kell megcsinálnom. A következő a gondom.
Ugye ki lehet venni a filmeket és ezt egy kölcsönzés táblában eltárolom, hogy melyik hordozót vette ki, ami egy kulcs és hogy ki vette ki, ami tagsági szám, illetve még a kivitel és visszahozás időpontját tárolom el.
Kivitel kulcs,illetve a fentebb említett másik kettő kulcs külső.
Nah az a gondom, hogy csak azokat szeretném megjeleníteni a kölcsönzési listában,amik éppen bent vannak a tékában, ami kölcsönzés alatt van azokat ne mutassa. Ezt sajnos semmilyen lekérdezéssel nem tudtam megoldani, csak részben jó megoldással.
Valami ötletet tudnál/tudnátok erre adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest