Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Speeedfire #15932 üzenetére
Köszi, az alap reláció megvolt, csak nem tudtam, hogy hogyan lehet meghívni, de végül is kikísérleteztem. Valószínűleg az zavart meg, hogy sokkal egyszerűbb volt, mint gondoltam.
Logikus volt, főleg miután írtad, hogy egy tömbbe kell lennie a felhasználóknak és a kutyáknak.Controllerbe:
public function index()
{
$users = User::with('dogs')->paginate(50);
return View::make('admin.index', compact('users'));
}Viewba:
<td>{{{ $user -> username }}} <span class="badge">{{ $user->dogs->count() }}</span></td>
És már ott is van szépen a nevek mellett a számláló.
Nem tudom, hogy ennél van-e egyszerűbb vagy jobb, de mindenképp helyénvalóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged