- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ha az IIS alatt nem működik, semmire sem fognak nekem kelleni az IIS dolgai."
És miért lesz neked jobb attól, ha Windows alatt Apache-ot használsz?"Egyenlőre még IIS beállítással küzdök, mert ahány leírást csak találok iis + php installhoz, mindegyik enyhén szólva figyelmetlenül készült. Így első alkalommal nekem ez még valahogy nem 2 perc alatt jön össze."
Nem értem, én annak idején találtam hivatalos leírásokat is a dolog menetéről, és tök gyorsan megvoltam vele, mondjuk az hülyeség, hogy 2 perc lenne, mert az csak úgy igaz, ha valakinek már van vele tapasztalata.
De nem értem, miért a bonyolultabb utat választottad, amikor van összekattintgatós, gyors módszer, ami helyetted megcsinálja a szívás részét, direkt ezzel kezdtem.Hányas PHP-t használod?
Ahogy már mondták, hibajelzés legyen a lehető legszigorúbb, error_reporting(E_ALL|E_STRICT);, ezenkívül arra még mindig nem reagáltál, nem látsz-e valami releváns dolgot a logban.
Mivel csekkolod a headereket, Fiddlerrel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged