- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ha az IIS alatt nem működik, semmire sem fognak nekem kelleni az IIS dolgai."
És miért lesz neked jobb attól, ha Windows alatt Apache-ot használsz?"Egyenlőre még IIS beállítással küzdök, mert ahány leírást csak találok iis + php installhoz, mindegyik enyhén szólva figyelmetlenül készült. Így első alkalommal nekem ez még valahogy nem 2 perc alatt jön össze."
Nem értem, én annak idején találtam hivatalos leírásokat is a dolog menetéről, és tök gyorsan megvoltam vele, mondjuk az hülyeség, hogy 2 perc lenne, mert az csak úgy igaz, ha valakinek már van vele tapasztalata.
De nem értem, miért a bonyolultabb utat választottad, amikor van összekattintgatós, gyors módszer, ami helyetted megcsinálja a szívás részét, direkt ezzel kezdtem.Hányas PHP-t használod?
Ahogy már mondták, hibajelzés legyen a lehető legszigorúbb, error_reporting(E_ALL|E_STRICT);, ezenkívül arra még mindig nem reagáltál, nem látsz-e valami releváns dolgot a logban.
Mivel csekkolod a headereket, Fiddlerrel?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest