Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs #11786 üzenetére
Eleve nem értem, miért akarod felhasználókra bízni ezt a dolgot. Ez a fejlesztők dolga, hogy kialakítsák a megfelelő adatbázis-hátteret, és jól működővé tegyék az alkalmazást. Ilyen feladatokat tényleg nem szabad rábízni akárkire.
De ha ilyen jellegű céljaid vannak, én azt javasolnám, hogy válassz egy bevált, karbantartott megoldást, mint amilyen a Drupal, ahol egyes content type-okhoz tetszőlegesen hozzá lehet adni különböző mezőket. Nagyon jól megoldották, van hozzá elég jó API is, így a core dolgait tovább lehet bővíteni, ebből az is következik, hogy rengeteg modul készült már, ami bővíti a Drupal működését hasznos mezőtípusokkal.
Szerk.:
bocsánat, ez pvt.peternek szólt, tényleg összetévesztettem az avatarok miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zelda Játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged