Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
Eleve nem értem, miért akarod felhasználókra bízni ezt a dolgot. Ez a fejlesztők dolga, hogy kialakítsák a megfelelő adatbázis-hátteret, és jól működővé tegyék az alkalmazást. Ilyen feladatokat tényleg nem szabad rábízni akárkire.
De ha ilyen jellegű céljaid vannak, én azt javasolnám, hogy válassz egy bevált, karbantartott megoldást, mint amilyen a Drupal, ahol egyes content type-okhoz tetszőlegesen hozzá lehet adni különböző mezőket. Nagyon jól megoldották, van hozzá elég jó API is, így a core dolgait tovább lehet bővíteni, ebből az is következik, hogy rengeteg modul készült már, ami bővíti a Drupal működését hasznos mezőtípusokkal.
Szerk.:
bocsánat, ez pvt.peternek szólt, tényleg összetévesztettem az avatarok miatt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő