- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter #5516 üzenetére
Akkor viszont az általános, valóban érzékelhető, eme bolygón született weblapkészítők számára hasznos gyakorlati jelentőségével még mindig nem vagyok tisztában.
Ezzel én sem. A View egy lekérdezés szerveroldali prezentációban, virtuális tábla formájában, de mivel lekérdezéseket kliensoldalon is lehet eszközölni (kliensoldalként a megjelenítőréteg nyelvét értem, PHP vagy más), most már akár mysql-ben is akár több query-t is lehet egymásba ágyazni, sok értelmét nem látom. Anno régen, mikor SQL-t tanultam, akkor a példa a View-k használatára olyan eset volt, amikor az adatbázis adminisztrátor olyan szinten akarta korlátozni a hozzáférést az adatok és az adatszerkezetekhez, amit a beépített jogosultságkezeléssel nem lehet megoldani.
Előfordulhat, hogy view-k segítségével átláthatóbbá tehető bonyolult program- és adatszerkezet, és csak én nem használtam még eleget, nem ismerem a módszertant, mindenesetre egyszerűbb szituációk esetén nem hinném, hogy bármi haszna volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest