Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Sk8erPeter #14285 üzenetére
Köszi szépen, hát erre a "mysql" - féle lekérdezés típusra az ,,okosok" vettek rá sajnos egyetemen, akik 10 éve oktatják a tárgyat. Én naiv voltam, és úgy gondoltam, hogy ez a mai napig használatos dolog és elfogadott is.
Amúgy ez a php-s rész amit írok, egy weblap lesz amin keresztül "belepumpálm" az egyes termékeket, majd kiválasztom melyik tárolóegységbe teszem bele, tehát egy nagyon fapados ,,logisztikai" rendszer.
Ezt egy android-os alkalmazással fogom navigálni - lehet csak kliens lesz - és meg tudom mondani mi hol van, meg mennyi van belőle.
Elöljáróban csak ennyit mondok róla, illetve egy kérdésem lesz még akkor, ami szakmai jellegű.
Az adatbázisban tárolt adatok kiíratására/"tárolására" 2 mód van(XML vs. JSON), melyiket érdemes/ajánlott használni Android parse-olásra ?
Én eddig csak XML fileból dolgoztam, amiben linkek voltak akár több 100 is , amik egyes képek url linkjeti tartalmazták.
Köszi a gyors helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest