- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Fúh tudom hogy megőrítelek titeket ezzel, meg hogy már nem tudom hanyadjára kérdezem, de muszáj vagyok megint. Karakterkódolás
Szóval: van nekem egy WAMP Server telepítve (Win7-es 64bites oprendszerre) az itthoni gépemre. Létrehozok benne egy adatbázist, és a bemenő kimenő adatok karaktereit egyszerűen nem bírja megjeleníteni.
1. Van egy .php fájl, a fájl legelején csatlakozik az adatbázishoz, aztán van egy header("Content-Type: text/html; charset=utf-8"); rész, illetve a <head> részben van még egy <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> , a dokumentumot pedig UTF-8 BOM nélkül mentem. Egy egyszerű ürlap van benne, beírom mondjuk a név mezőbe hogy Dávid, és a MySQL táblában már ezt látom: Dávid . Egyébként az adatbázis illesztése utf8_general_ci.
2. Létrehozok egy új adatbázist, utf8_general_ci, és mikor ott a phpmyadminban szúrok be adatot, nem neged ő és ű betűt az alábbi hibával: Warning: #1366 Incorrect string value...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest