Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
A minap hozzám is megérkezett a 49USD-ért rendelt (kék) akciós geekbuying-os darab.
A ROM-okról annyit, én feltettem a T30-as kódszámút. Ne tegyétek, mert az a kínai belpiacra szánt készülékekhez való rom. Eleve csak kínai és angol nyelv van benne, tele van kínai appok-kal, viszont nincs benne gapps csomag, még play store sem!
A needrom-ról letölthető a T27-es kódnevű csomag, ami azonos a T06-ossal, amivel vélhetően a készüléket kapja valaki, ha Kínán kívülre rendeli. Ez 'nemzetközi' rom, igazi multilanguage, van benne pár alap google app és persze play store. Szerencsére ez a ROM (T06) előre rootolva van, azzal nem kell vesződni!
CWM-et vagy TWRP-t nem találtam még a neten, gyárilag egy 'android recovery' nevű cucc van a készüléken.
Xposed framwork-ot ne akarjatok T06-os ROM-ra rakni, bootloop lesz a vége.
Próbáltam... Úgy kellett visszagányolni a romokat...A neten keringő T06-os rom ADB-n keresztül géppel összekötve telepíthető, míg a T30-as cucc a recovery-n keresztül.
Sokat még nem volt alkalmam tesztelni a készüléket, de alapvetően nem rossz! 12-3eFt-ért szinte tökéletes. Ennyiért kb korrekt mp3 játszót nem kap az ember manapság...
Ha valamire kíváncsiak vagytok, én is igyekszem a jövőben választ adni.
A SOC valóban 8610 és nem 8210.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest