- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasvegas
tag
Sziasztok, 2011 es octavia 1.2 tsi vásárlása előtt állok 30.000 km van benne mire kell figyelnem illetve mik az autó gyengeségei erősségei köszi.
Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy i9305 S3 Lte,Asus Padfone 2
-
Dr.Zoo
őstag
válasz lasvegas #50555 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy 1200 cm2 turbómotor, hogy rángat egy 1300 kilós kasznit.
Nekem csak egy tonna alatti 1.2 cliom volt, attól is kivoltam
Még nem mentem 1.2 TSI-vel, nagyon kíváncsi lennék rá.[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Rambovits
senior tag
-
-
-
net84
őstag
Fűtés működtetés kipróbálva (minden opció), használat kipipálva . Köszönöm mindenkinek minden segítséget.
Gumi"harcra":
Amikor ledobtam a Nokian nyárit, jóindulattal 1,4mm futófelület volt még rajt (tehát már törvényileg is használhatatlan), elhoztam, mert ideiglenes guminak kellett volna egy ismerősnek. Mire érte jött, már tárgytalan volt neki is, de elvitték volna tőle 10.000.- Ft-ért elvitték volna nyári guminak. Inkább kukázva lettek...
A saját téli-verzióm még mindig nem dőlt el. Majd ha tudok pontos árakat.Mai bevásárlás:
Elmentem szivargyújtó aljzat izzóért. Kemény 60.- Forint volt darabja. Belső tér izzót nem sikerült vennem, élből 3 méretet mutattak (van egy sanda gyanúm, hogy a C betű jelölte a méretet, de majd kibontom a rosszat). De a leginkább akkor durrant el az agyam, amikor közölték, hogy a Toledo-ra nincs opciós lehetőség első ablaktörlő lapátra. 19.900.- Ft/pár, csak BOSH van, otthagytam.
Felhívtam a szervizt, ahova hordom. Kedvezménnyel 12.600.- Ft/pár és holnap mehetek érte.Read only...
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz latyak17 #50540 üzenetére
Szűrő MANN
Fék... Ha nagyon muszáj lehet Brembo tárcsa, de csak ha tuti eredeti... textar betét... hmm, szeretnél meghalni?!
Ha már Brembo tárcsa, akkor ATE betét hozzá.freaghill: Görgő= SKF olvass utána mivel kezdte a cég...
latyak17: az égszíj az abban különbözik az ékszíjtól, hogy az kék, mert hát ég?
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz latyak17 #50545 üzenetére
Csak neked csak most TEXTAR rulz!
Jó kocsikázást vele!
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Dr.Zoo
őstag
válasz FoBCRaistlin #50569 üzenetére
Nekem is leszakadt, de pont félbe, és nem így, hanem vízszintesen.........
Felülről nem is látszott, hogy milyen márka, azt már nem tudom... :S"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
footy
addikt
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #50569 üzenetére
Neked semmi se jó?!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
net84
őstag
Nekem Brembo betétem van, fassetudja tárcsával. Fog és porol is rendesen - az első felnik jobban feketednek mint a hátsó lökös a kipuff felett a koromtól.
(#50572) footy - rendesen meg van csiszolva az a kormány. Érdekes!
Az ülésen, ajtó gombjain semmi nem látszik. Nálam a kormányon szinte semmi kopás, de a sofőr ajtóban a hátsó ablak zárójának a gombja fehérre kopott.A váltógomb itt nem nem látszik rendesen, nekem az is meg van kopva a széleken.(#50576) Dodi72 - én hordok, de nekem sosem kopott meg így egy kormányom sem.
Pontosabban egy kormány volt, amiből kilógott a fém! A céges puntót már úgy vettem át, hogy egy tíz centis szakaszon szét volt menve a szivacs is. Aztán leszakad a burkolat a fém vázról. Abban sem volt több 98.000km-nél . De az legalább 4szer (hibás computer mindig visszaugrált).[ Szerkesztve ]
Read only...
-
narancsnn
senior tag
A motorvédőn lévő "szivacs" mennyit szigetel hang szempontjából?
-
freaghill
őstag
válasz FoBCRaistlin #50568 üzenetére
Vez. szíjra tipped?
-
tomcsi23
veterán
válasz narancsnn #50583 üzenetére
2-3 tenyérnyi rész hiányzott (by állatkák), de már azt is észrevettem. Bontottan lőttem hozzá egy normális példányt. Utángyártott nincs, a gyári meg a 20-ast majdnem verdesi. Alkatrészes oldalakon, bazáron sasolj rá.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Nagyon fura nekem h a kormány kopás ennyire ismeretlen nektek. Az én kezem alatt 30k km alatt a kormány feléről lejött a bőr fényes része. Nincs gyűrűm, és krónikusan mosom a kezem. Szimplán csak izzadok mint a görény.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
net84
őstag
válasz narancsnn #50583 üzenetére
ha találsz csak szivacsot, és lehet venni "méterben", akkor szólj...én is cserélném. Megsérült az egyik sarka, majd a turbó le is fújta, mikor ledobta a csövet.
(#50589) bitpork - tessék törölközőt rendszeresíteni az autó (kérsz egy tuaregeset?) Nekem is bent van. Kezet törölni jól jön menet közben. Nyáron a nagy melegben még nedves törlőkendő is volt a kocsiba. Kisebb sterilitási kényszerem van.
Read only...
-
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz freaghill #50585 üzenetére
Megnézném melyiket hány km-re adják. Megvenném azt ami elvileg a legtöbb km-re jó, majd cserélném a legrövidebb intervallumban.
Példa. Lett volna nekem is olyan szett ami 70e km-et tud, olyan ami 100at stb.
Megvettem a 100-ast, és 60-70 körül cserélni fogom.Porky: "Szimplán csak izzadok mint a görény" vagy mint a disznó sry!
[ Szerkesztve ]
-
válasz FoBCRaistlin #50594 üzenetére
A malac nem tud izzadni...elemi biológia...viszont van neki 30 perc hosszú orgazmusa
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tomcsi23
veterán
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz FoBCRaistlin #50596 üzenetére
Erről talán Bitpork-nét kellene interjúvolni..
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mágus2
Közösségépítő
Jó sok hsz. lett.
Fábiába 5w 40 olajat tennék. A 360 000km-t futott favoritomba is az megy, mégsem eszi.
Vezérlés. Ina - görgők, contitech szíj -eredeti beszállítók, ha a gyárnak jó volt, minek kísérletezni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek