- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz bitpork #50670 üzenetére
Ehhez még annyit hozzáfűznék, hogy annó nekem is volt ilyen ellenőrzésem a Cordobás időmben. IP-nél péntek este nagyellenörzés. Kitalálta a paraszt, hogy ezt az autót márpedig gyárilag tőcsavarral szerelték (sok más között ez volt a legviccesebb).
Amikor elmentem vizsgázni, ott is nevettek a leírtakon.#50700) VR6-Fan: a műbizonylatnak Magyarországon semmi jelentősége sincs. ugyanúgy ahogy a TÜV-nek se. legalábbis én így tudom
más: ezeken a 170 lovas 2.0 PD-ken milyen csiga van pontosan, nem tudjátok? Illetve gyárilag mennyin dolgozik?
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz narancsnn #50703 üzenetére
1749v van neked, mint az enyémben. Gyárilag 1,05 bar ez most nálad 1,3. Ez annyira nem tesz neki jót, minden nagyobb gázadásra nyomja az 1,3-at. Ha óvatosan fogod használni, nem lesz baja, kérdés, hogy akkor minek a chip?
Emelkedőn sebesség tartásnál is jön ki a szeme a turbónak, ezt ne feledd.
Meg kell a búzának érni, ha minden nap meleg éri, meg kell a turbónak hasadni, ha minden nap padlógáz éri.
[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
válasz AndrewTdi #50665 üzenetére
Ezek szerint ne akarjak tavasszal 15 colos alulfelniket a fabiamra? Még akkor se ha váltóméret..
Gondoltam ha már kell 4 új nyári gumi, akkor 15ösöket veszek felnivel. Mondjuk más nem is lenne rajta ami nem eredeti...A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
válasz Rambovits #50707 üzenetére
Nyugodtan vedd meg és tedd fel ha váltóméret. Kérj egy állásfoglalást a Sokdától hogy milyen kerekekkel ad el a gyár eredetileg Fábiákat. Kell a listán lennie fabia vr is amin asszem r16 van. onnantól meg bekaphatják.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz Ace owner #50710 üzenetére
Semmi esetre se velem! Én nem értem a módját, nincs ízlésem sem, viszont rohadtul kötekedős fajta vagyok az állami szervekkel szemben Cég ügyekben és kisebb perekben (polgári és büntetőjogi) elég jü a statisztikám, mert az asszonkám jogvégzett
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
freaghill
őstag
Hogy tudom megnézni, hogy van-e a gépbe központi zár?
Mikor megvettem, úgy emlékszem, hogy mintha zárta volna mind a 2 ajtót, de most csak 1-et. -
-
Ace owner
addikt
válasz bitpork #50714 üzenetére
De ezt az ordenárét amit csapnak.. Hány évig nem volt semmi probléma ebből, csak aztán rájöttek mekkora zsé van ebben is.. Tényleg az autósok a magyar állam fejőstehenei.. Jól kitanulom itt magam és eltakarodok ebből a bűzlő pöcegödörből..
Akkor vigyázz az asszonkával, nehogy elperelje a vagyon felét ha nem jön be a házasság, képzeld fél gazsival kocsikázni, ejj..
Galaxy Fold 4
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #50709 üzenetére
Ha ugyanolyan a talpmérete, és egyébként mindene egyezik, akkor szerintem 1749VB.
(még mindig kíváncsi lennék egy VA és egy VB végű tengelyre egymás mellett... Nincs valakinek ilyen képe?)"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mágus2
Közösségépítő
Reggel szikrázó napsütés, 40km/h- szél és 3,5 fok. Izzított Fruzsi, mint állat.
narancsnn VA bőven elég neked.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
MunezXBK
nagyúr
Itt is hideg van, úgy tűnik. Megyek le, F Astra-t tologatnak. Ola..akksi gond? Az. Itt a bikakábel, akaszd rá, beröffentjük. Felnyitja a géptetőt, néz bután..nem csináltam még ilyet, hogy kell? ...
Akkor nézem, 1.7D. Te dieselt akarsz betolni? Max. ide az akksishoz, mert 45Ah-s akku kevés lesz. Most vetted, mi? Öö..igen. Gondoltam, a nepper lenyúlta a jót, kaptál egy benzineshez valót...
-
FoBCRaistlin
őstag
Ne adja isten, de kíváncsi lennék egy KPM vizsgára az esetemben.
Mindig mindent megnéznek a gépen? PL egy padozás nekem sem esne jól.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mágus2
Közösségépítő
-
8th
addikt
válasz FoBCRaistlin #50737 üzenetére
"Kapcsolható" chiptuning kell. Ha kiterelnek mint a kollégát egyszerűen csak átnyomod a gyári progira és beleröhögsz a kpm-es képébe.
...
-
-
FoBCRaistlin
őstag
-
8th
addikt
válasz tomcsi23 #50748 üzenetére
Á, szerintem nincs. Állítólag kipufogógázt mérnek, fékhatást meg ilyen egyszerű dolgokat. Nekem még nem volt hozzájuk szerencsém.
FoBCRaistlin: Nem tudom, hogy oldják meg erről egy chiptuning gurut kéne megkérdezni. Menet közben kapcsolhatóról hallottam már de nekem nincs vele semmilyen tapasztalatom. Viszont a lupo 3l kézi üzemmódban 61ló automatában (eco mód) meg azt hiszem csak 40 (vagy 42). Ebből kiindulva biztosan meg lehet oldani 1.9-nél is valami hasonló kétállású mókát.
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.