- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nah elkészültünk vele, így este 9re
-
pomk
őstag
válasz #89874944 #51158 üzenetére
Köszi!
Sejtettem, hogy ennyi infó kevés lesz...
Nem tudom. Amióta nálam van még soha nem kellett cserélném benne. Fogalmam sincs milyen van benne.
A biztosítékot sem tudom. De erre én is gondoltam. Nincs valakinek valami biztosíték kiosztási táblája? Mekyik biztositek miert felel? Arra gondoltam, hogy valamelyik másikra ki cserélném a tompítottét, hátha az a baja. Ha meg javul, akkor biztosíték, ha nem akkor valószínű izzó. Ezt még talán könnyebb lenne, mint az izzot kibányászni. -
Mágus2
Közösségépítő
Jobb esetben kiégett mindkét tompított egyszerre, néha megtörténik, nem egy x-akta. Ha mégsem ez lenne, akkor a kapcsolóval lesz valami. osram night braker (nájtbréker)+, Mega light
A jobb és baj tompított külon biztosítékon van. Az izzóval kezd. Kibányászni? Cseréltél már B6 pasastban izzót, a kocsi elejét le kell bontani. A poloban táncolni lehet a lámpa mögött.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz narancsnn #51160 üzenetére
vót beszóni?
Mágus2: az enyimbe se nagyon táncoltunk ma, egy index cseréhez ki kell szedni a lámpát ...ezt megtettük úgy oldalanként négyszer mert kontakt hibás volt az izzó, aztán ki is vágta a biztit, az is csere... élmény volt
és akkor már [nájtbréjkör]Munez: igen, eddig én is ennyire jutottam annyiért autót kapok...
[ Szerkesztve ]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Mágus2
Közösségépítő
A cseh autós magazinban találtam.
Ez 1.6
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Téli karbantartás első rész kipipálva. Maradt az olajcsere és a kézifék zsinórok cseréje.
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #51177 üzenetére
Téli felkészítés első része nálam is kész...
7db kavics felverődés lejavítva, egy bicikli pedál nyúzás lekezelve a fémig sérült részen. Ahol csak a lakk vagy a felső réteg sérült, ott most egyelőre nem bántottam. A javító festék nem színpontos.
Találtam két olyan kavics felverődést, amit a védő fólia "felfogott" az orrán és az oldalán, így festés sérülés nincs. De akkora ütést kapott a gép, hogy így is csúnyán behorpadt a lemez és a fólia is sérült. Tavasszal átnézem az egész fóliázást és amelyik elemen sérült, ott csere lesz. Rengeteget felfog.Read only...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz tomcsi23 #51180 üzenetére
Szűrőket cseréltem, ellenőriztem az adagoló beállításait, ellenőriztem az akksi állapotát, a generátort, ellenőriztem az üzemanyag csöveket, a túlfolyó csöveket az injektorok között, megkentem az ajtó zsanérokat, zárakat, váltó szerkezetet, kicseréltem az ablakmosó folyadékot télire, a téli kerekeket felfújtam egyformán, ki lettek egyensúlyozva(még nem kerültek fel). Az öasszes folyadék szintjét megnéztem.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mágus2 #51181 üzenetére
Kolléga segíts légyszíves!
Hol találok olyan képet, amin együtt látni a 1749VA és a VB jelű csiga tengelyét??
Föltúrtam a netet, de nekem nem sikerült....
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy a VB végűnek a tengelye a VA vékonka tengelye, és csak a lapátokkal mahináltak, vagy abban már combosabb a tengely is?"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
pomk
őstag
válasz Mágus2 #50113 üzenetére
Hétvégén meg nézettem egy másik szerelővel is.
Ő szerinte torony csapágy. Remélem jól emlékszem a nevére. Bal oldalon ami a lengéscsillapító felett van csapágy, arra gondol. Meg húzta légkulccsal a motortérből a bal oldali gumi bakot rögzítő csavart a kerék felett, de nem segített rajta. -
tajati
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Octavia combi II 2012-es. Megtudnátok mondani hogy a nappali menetfénynek milyen az izzó foglalata. Mert láttam a neten hogy árulnak halogén izzós foglalatba ledeseket
Köszönöm előre is
-
Mágus2
Közösségépítő
De ez nem is a ködlámpás megoldás? Így a körtét hasonlítod az almához.
Balupapa R36 passatot ajánlottak nekem megvételre. El is vittem egy körre a helyi jard autóját(nem bilincsben a hátsóülésen). Megy az rendesen. -Van rajta egy extra ami nagyon kellene, a villogó, bekapcsolod és mindenki menekül előled.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest