- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz FoBCRaistlin #22346 üzenetére
Azt hittem ,hogy a Fábiában lévő moci is VW....
Balupapa: Nem ábrándultam ki belőle... de ha "jó" árban el tudom adni akkor megválok tőle. Azt néztem ,hogy 600e Ft körül 2001 Ibizákat lehet már kapni... újabb , kevesebb km és szebb/újabb belső.
-
VR6-Fan
veterán
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #22345 üzenetére
Érvek ellenérvek.
A skoda skoda motoros a 16v-sek kivételével.
Ennek köszönhetően alkatrész olcsó hozzá.
A beltere fapad. Elnyűhetetlen autó.Az Ibiza, hajlamos a rohadásra.
Mondjuk ezek a frissebb utolsó szériásak nem tudom mennyire de a 94-98 ig az nagyon, volt a családban 2 mind a kettő "fürge" hálás kis jószág, de a kaszni mind a kettőn haldoklott 2-3 év után, akár mit csináltunk vele.
Van még egy hibája, nincs csomagtartója.
Kb akkora mint egy swifté.
Egy nagyobb szatyrot beleteszel és csókolom.Ennek ellenére én azt mondom mind a két autó családbarát lehet őket szeretni én talán inkább a skodát venném a 16szelepest.
Renault power
-
AMD Power
titán
válasz rob210 #22358 üzenetére
Itt még egyenlőre megy a box ,hogy akkor az 1.4 MPI Skoda motoros e vagy sem.
Így külsőre mind a kettő bejön nekem. Mondjuk a Fabian látszik ,hogy újabb kiadás, külsőre. Most egyenlőre csak figyelem őket és utánuk olvasok. Ha sikerül tényleg jó árban elpasszolni a Polot akkor egy picit hozzádobok és meglátjuk mi lesz.
-
rob210
nagyúr
Kíváncsiak voltunk, mire számít a MOL, szerintük milyen kereslet várható az idei évre. Válaszuk alább olvasható, érdemes kiemelni belőle, hogy a hazai árszintek miatt az eddiginél is jelentősebb üzemanyag-turizmussal számolnak - hát igen, azt eddig is tudtuk, hogy külföldön olcsóbb tankolni, de vajon jó az országnak, hogy egyre kevesebben fognak itthon üzemanyagot vásárolni?
Renault power
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Balupapa #22364 üzenetére
No no....most akkor Blue Motion vagy gyorsulás? Ha a gyorsulás érdekelne elsőként és nem lenne mindegy,hogy a 100-as sprint 10 vagy 14 másodperc, akkor valami TSI-t néznék. De ha a fogyi számít, akkor az másodlagos. Vagy nem? Annak meg nincs sok értelme,hogy huhh, de kemény raccsingosnak néz ki és közben ott kocog bent 70 fonnyadt ló...az ciki, "Cirkusz,oszt szekér..."
-
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #22367 üzenetére
Az hagyján, hogy ronda de igénytelen is. (lásd matrica rossz helyen szarul felrakva.)
Ráadásul ezért a rendőr nem is lelövi, hanem egyenesen beletolja a tárat a fejébe.
A környezetvédelmi matricáról nem is beszélek amiért azonnal elveszik a rendszámot talán még a forgalmit is nem tudom ebben nem vagyok biztos.
De hogy ezzel igen sok pénzt lehet büntetésre költeni az biztos.Az is hülye aki ilyet megvesz.
Renault power
-
FoBCRaistlin
őstag
-
k.
őstag
válasz rob210 #22368 üzenetére
Az a baj, hogy nem foglalkoznak vele.
Ha vizsgára kerül sor, akkor meg havertesóhoz megy, aztán ott elintézik.
Ismerősöm pl nagyobb kerekeket-nem is szabályos- rakott a clio-jára, már 2 éve azok vannak nyáron, soha senki nem szólt érte, pedig látszik rendesen. Ha jön a vizsga, a haver elintézi.
Gondolom itt is igy lehet. -
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #22374 üzenetére
Mi volt vele a baj, nem tudta kipróbálni a kipörgésgátlót?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Balupapa
senior tag
több hónapnyi sikertelen hirdetés után végül a méhbe landolnak
(nem az enyém volt)
[link]
alig van kis hibájuk, 16-7-8 "_-=*WheelWhores*=-_
-
rob210
nagyúr
Renault power
-
Jhonny06
veterán
válasz rob210 #22357 üzenetére
Nem az akku volt a probléma. A kárpit alatt van az indításgátló kábele, aminek a vége elvileg érintkezik egy mágnessel, de olyan fapadosan ragasztották oda, hogy szétjött és a nem érintkezés miatt nem indult a kocsi. Fuckyeah. Azért az akku is cserélve lesz most már, 2003. decemberi a kocsi és még gyári akksival megy, úgyhogy gondolom bármikor meghalhat.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenkinek!
Tanulatlan láma vagyok! Mi az a Krézi adagoló? -
zolikaDB
veterán
válasz dízelracer #22394 üzenetére
Mindenhol eladó autót találok krézi adagolóval, meg ezer kérdést arról, h hogyan kell belőni...
-
Babetta-X
senior tag
Ezek szerint az ő nevét takarja a Krézi Mester?
-
VR6-Fan
veterán
néha érdekes dolgok jönnek azért ki onnan
kicsit mindig túl sok naftát ad...."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
AMD Power
titán
-
dízelracer
őstag
válasz VR6-Fan #22397 üzenetére
A bowdenes adagoló ilyen. Nem lehet annyira finoman szabályozni mint az elektromost. Na meg az mára egy nagyon elavult megoldásnak számít. 10+ éve még menő volt. Bowdenesnél a füst a "természetes velejárója" a dolognak. Amúgy páratlan elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik az ember. Ki merem jelenteni ő magyarország legjobb adagolósa és nem csak ha tuningról van szó. Még mindig a szemem előtt van azon nagy mellényű emberek arca akiket krézi anno megalázott (és ez szó szerint értendő) a szakadt kis sárga egyes golfjával. Lesajnáló tekintetlel méregették a stage-ben, hogy ez meg mit akar itt a hangosan kerregő húszonéves dízel golfjával az ő az M3/CLK stb sportkocsijuk ellen. Aztán mikor 200 méteren kaptak 10-15métert ment a fejvakarás, hogy ez meg miafasz'. Ez 1999-2001 közötti időszakban volt talán még fotóim is vannak ebből az időszakból. Akkoriban itthon nem sok ember foglakozott dízel okosítással. Azóta elég nagyot változott a világ. PDTDI-nél minden sokkal egyszerűbb, sebészi pontossággal belőhetsz rajta mindent. Ott a sok füst a hanyagul összecsapott program hozománya.
-
dízelracer
őstag
válasz dízelracer #22399 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.