- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoBCRaistlin
őstag
Senki semmi reakció a kerregő hideg indulására?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
m3tr0
őstag
válasz FoBCRaistlin #22951 üzenetére
Szinte semmi, mert hibátlan szerintem, alig van hangja, nem köhög nem nyekeg.
Ennyi, egyebet nem tudok elmondani. -
t1
addikt
válasz FoBCRaistlin #22953 üzenetére
Teljesen korrekt
-
Mágus2
Közösségépítő
Dícsérni nem fogják, szidni, meg nincs mit rajta.
Szépen indul.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
-8,5 C fokos "cold start"-ot ciki berakni?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Morris
veterán
No, túl vagyok én is egy hideg indításon (-13.8). Az üzemanyag szivattyúm nem kattant, mikor elaludtak a piktogramok. wtf? Gondolom egy picit megfagyott valami a közelben. Ráindítottam, pöcc röff. Aztán leállítom, megint gyújtás és ekkor már kattant.
Hála az égnek eddig még soha nem volt olyan, hogy ne indult volna be.[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
[link]
Passat B6, tegnap este 1,5 óra szívás után beindult.[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz tomcsi23 #22962 üzenetére
detto, kint állt ilyen 1 körül, befecskendezés lekapcsol, forgatok 2-3-at rajta, már hallom hogy gyöszűl forgat, majd befecsi vissza 1-et fordult és már indult is -7 fok, vagy ez így nem ér?
esetleg holnap csinálhatok, de garázsba áll!?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Mágus2
Közösségépítő
A passat nem az enyém, csak beinditani segitettem. De nem a kocsi hibája miatt nem indult, hanem a tulaj volt felelőtlen. A legolcsóbb gázolajat tankolta, ami csak volt a kúton, és reggelre befagyott a szűrőben(2.0TDI PD 125Kw).
Az enyém is pöccre indul. azzal bikáztuk, miután felmelegitettem a szűrőt.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ne is mond.... reggelre csontra le volt merülve az aksim ,de még így is elindult.. Most töltőn van. De a töltő szerint vagy 80% van az aksi.
Szétszedte a gépet a szerelő... ki lett tisztogatva egy-két helyen. Most nem folyik az olaj belőle. De figyelni fogom....
Viszont megnéztük a vezérlést. Kicsi laza a szíj... lehet ,hogy lassan ráférne egy csere majd.
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #22966 üzenetére
Estig várni köll.
-
AMD Power
titán
válasz VR6-Fan #22970 üzenetére
Nagyon komoly!
Egy kicsit írok az autóról... A légzsákprobléma még mindig fen áll. Sajnos a tegnapi napon történt az a kis olaj problémám így a kábelre eltett összeg "el illant". Ma szétszedte a szerelő az autót. Valami műanyagházat kitakarított (valami olaj kartel nem tudom minek a háza volt ) , + öntött bele gázolajat + kitisztította. Ott is ez a sárga/fekete rugógumi szerű hányadékkal volt tele. Megnézte a vezérlést is. Szerinte nem elég feszes a szíj és látszik rajta ,hogy ne mai darab. Így valószínűleg lassan az is csere érett. 8000e km van az olajban+ a szűrőkben így lassan azokat is cserélni kell majd. Akkor kéne majd a vezérlést is! Persze még így olcsón is benne lesz vagy 50-55e Ft a vezérlés és az olaj, szűrők stb.... Most kivettem a kocsiból az aksit mert amúgy sem a legjobb de ez a hideg kicsinálja. Reggel másodpercenként 1x ha megpörgette a gépet de hála az Égnek elindult még így is. Ki kell húznom ezt a telet még ezzel az aksival!! Töltőn van , de ami az érdekes ,hogy vagy 80% van most a töltő szerint.
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #22966 üzenetére
Na itt'e.
Valami f@szán berezonált.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #22977 üzenetére
..és még mind nem is világított.
Ám addig nem baj, amíg ki is alszik.
Most mit csináljak, ennyi fokok sikerült elkapni hajnalok hajnalán. Ahogy nézem, egy darabig nem lesz -13 fok, most is 6-7 van csak....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
rob210
nagyúr
válasz tomcsi23 #22978 üzenetére
Na meg is vagyok vele.
Ez lenne a kicsike szerintem nincs szégyenkezni valómRenault power
-
Manitou
veterán
válasz tomcsi23 #22984 üzenetére
Áh azt nem kockáztatom meg Ígyis valamelyik nap csak úgy elmentem autókázni, hogy töltsön már vissza a generátor az aksiba, mert a kis rövid távaimmal szerintem mindig csak merítem. Vagy 2 napja pl elég érdekesen indult, egyből indult, csak olyan lassan vette fel a fordulatotot. Szóval másnap este edzésből hazafele jövet a 4-5 km-es út 22 lett Rákövetkező nap érezhetően jobban indult, pedig még hidegebb volt aznap este.
Tegnap leesett a hó, el kellett mennünk felmérni egy ház homlokzatát, kint -14C + szél = -25C
Majd széjjel fagytam kint a pusztán. Kocsin hátul 9 éves Matadorok Minta rajtuk van bőven, igaz sokra nem megyek vele. Körforgalomban 30-al szépen kezdett mászni a segge Pedig tényleg óvatosan mentem. Még várok kicsit hogy legyen nagyobb hó, aztán akkor nézek egy hideg indítást és elmegyek lehet csúszkálni, valami forgalomtól elzárt területre. ( vagy lusta leszek és holnap ) -
tomcsi23
veterán
válasz Manitou #22985 üzenetére
Naja, az akksi megsínyli ezt a hideget. A sok rövid menet néha itt is bejátszik, de szerencsére még bírja. Egy töltés ráférne, de aztán rájöttem, nem is tudom behozni az akksit, mert akkor nem tudom bezárni a kocsit.
Csábító ez a hó, de eleget fagyoskodtam kint a héten, ma nyugi lesz itthon.
Amd, akkor csinálj, amikor amúgy is mennél.
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
Hi!
Ma én is akartam ilyen indítós videót csinálni, de csak -6 volt reggel 8körül. Egyszer már volt -11 de simán pöcre indult a gép
Rob: nem válaszoltál hogy a xado 10w40 fél szintetikus-e mert én csak olyat találtam belőle.
Azt honnan lehet tudni hogy a kocsi can-bus-ose?
-
rob210
nagyúr
A szép az, hogy ez ráadásul nem is a reggeli volt hanem az esti indulás a vásárlásból hazafelé, ej baszki régen nyúltam ennyire mellé dolgoknak.
Most meg nem találom, hol van amit reggel csináltam, ebből már nem jövök ki jólNa majd a következő fagyban felveszem megint.
Egyébként holnap lehetne csinálni egy kis csúszkálást ha van kedvetek, meg tudtok valami helyet.
Renault power
-
-
rob210
nagyúr
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest