-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oracle
senior tag
seat ibiza 2002.06. benzin 1.4 16V
tomics: ááá neem, inkább attól tartok nehogy véletlen kinyírjam a kocsit vele
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz rob210 #22811 üzenetére
A másikban is, sőt a cordoba is, nekem mégsem működött.
Szerintem jó kell h legyen, amit én próbáltam az 2004es volt és azthiszem abban már az újabb immo volt, az okozta a gondot.
Az igazsághoz hozzátartozik, h én még a 304es kábellel próbálkoztam, aztán a 805 megoldotta a dolgot, azon már volt 2008-as passat is.[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Oracle #22809 üzenetére
Obd2 VAG-COM, elméletben bármelyk verzió jó, gyakorlatban, minnél újabb a kábel, annál több autót támogat. A VIS-t majd megosztom neked a neten, ha nem jár hozzá, abban sok autóhoz tartozik leirás, mire alkalmas a kábel, hogyan kell az alapbeállitásokat elvégezni, van benne hibakód magyarázó.
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Oracle #22809 üzenetére
4-5 ropiért van kis kékfogas OBD2 csati, okostelóra fel a Torgue progi, aztán kösz viszlát hibakód olvasás.
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #22820 üzenetére
Ez csak monitoringra van, meg hibakód törlésre, de immot, kulcsot nem tud párositani, logot nemhiszem, hogy ment, gondolom kódolni sem lehet vele, meg tesztelni működés közben az elektronikát, aktiválni az automatikus ajtó reteszelést, ill. feloldást. Vagy tévednék?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Mágus2 #22822 üzenetére
Amit néztem a progival, ott szinte minden érzékelőt követett, kiolvas hibakódot ilyesmi. Nekem ennyire bőven elég lenne. Simán megéri az 5ropit akár a kiolvasás miatt is.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #22823 üzenetére
Miután meguntad az érzékelők sasolását, hiányozni fognak a fent emlitett funkciók.
-
siti
őstag
válasz Mágus2 #22824 üzenetére
nekem nem kell hibakód kiolvasó. én magam vagyok az
fejemre esett a csomagtartó -> gázrugó csere (már jobban vagyok)
recseg a hangszóró -> hangszóró csere
elromlott a rádió potmétere -> énekelek én, ha más nincs a kocsiban
leakadt a fordulatszám mérő -> egyfolytában pirosban hajtom, kész tuningfíling. állat.
légtömeg mérő két évente elromlik, azt szinte már olajjal együtt cserélem...Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
AMD Power
titán
Ma telenyomtam a gépet + kapott egy kis STP benzin adalékot.
Kíváncsi leszek ,hogy mennyire fog ilyen hidegben kijönni az átlag fogyasztásom.. -
rob210
nagyúr
Azért fogok én /mi autósok többet illetve minden féle gyökér lehúzást fizetni, mert a bkv jegyárakat nem emelik meg aki BKV-ik az fizessen érte ne az autós akinek semmi köze a BKV-hez.
Minden lehetséges alternatívát megszüntetnek.
Pedig többek között azért van autónk, mert a BKV szolgáltatása a nullával egyenlő.
Sokszor 20-30-40-perces várakozási idő, koszos széthulló buszok.Én ebből nem kérek ezért fizessek?
HA autóval járok akkor is ezért fizetek.
Tulajdon képen ha megveszem a bérletet akkor azzal utazhatok és nincs autóm.
Ha nem veszem meg a bérletet akkor is megveszem, csak nem bérletnek hívjákNem sok ez már egy kicsit?
Ráadásul kérdem én a külföldi autósoktól ezt, hogy fogják beszedni?
Mert esküszöm ráiratom a haver nevére a kocsit aki kint él tirolban.
Aztán le is szo.hatnak.Renault power
-
Balupapa
senior tag
válasz rob210 #22829 üzenetére
Most(anra) az ország sajnos nagyon szar helyzetbe került. Csak azok tudnak könnyedén megélni akik legalább 4-500 ezret keresnek havonta. Az ilyen pedig kevés....
A buszok szarok, lerohad-felgyullad
a metro szintén eléggé veszélyes lett mára, lassult és tűzveszélyes.2ft-ot nem adnék [még pluszba] a bkvnak semmilyen címen, csődöljön be a pics@ba és kész. Lehet biciklivel, robogóval (nekem is volt), autóval többen együtt dolgozni menni.
Úthasználati díj egyszer már benne van az üzemanyag árában, sőt, régen ugye GKFB is benne volt...
Saját tapasztalat az utak TELE vannak rendőrökkel pár hete, hogy csinálták nem tudom, de hogy kaszabolják be a pénzt az biztos (egy tegnap is utánam fordult de gyorsabb voltam )
az életet el akarják lehetetleníteni.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
siti
őstag
válasz 14adam #22832 üzenetére
nálam is porzik a tank, de ezt most kivárom. világégés utáni madmax érzés, hogy folyton üres a tank.
Bp útdíjra pedig csak annyit, hogy azokkal kellene finanszíroztatni a BKV-t, akik használják, de csak azt érik el, hogy egyre több lesz a kerékpáros, akiknek ingyen út, ingyen parkoló, ingyenminden és így egyre kevesebb pénz fog befolyni és több adót kell fizetni az autósnak. Át akartam ülni robogóra én is, de kerékpár lesz, én csak így tudok adót csalni... (kerékpár után miért nincs úthasználat he? nekik se a nyúl tojta az utat).
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
14adam
addikt
-
AMD Power
titán
SEAT Ibiza 1.2 TSI DSG Copa teszt
Szerintem is tök jó lett ez az Ibizia de az ára ennek is és Polonak ezzel 1.2TSI DSG vicces már viszont. A Fabia 5 millás ára meg 1x már vicc.
-
FoBCRaistlin
őstag
Elvileg a mokkában reggelt azt nyilatkozta a tarlós, hogy le lett szavazva ez a 10 ropis díj, bár ez engem nem nyugtat meg. Annyi szent, hogy ha bevezetik, akkor nem megyek kutyapestre többet, hacsak nem céges út.
AMD: na neemáá, 9,7s a gyári 0-100, az enyémnek 9,6(gyárilag). Meg 5,3-at eszik...
Új ibike jöhetne majd esetleg, de tuti nem 1,2 TSI[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
Kereszt kérdés... Luigiben lehet gyárilag xenon? Szerelték ezeket Xenonnal?
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #22841 üzenetére
A számok alapján jóval nehezebb Luigi, ezért olyan kis lomha.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Balupapa
senior tag
válasz FoBCRaistlin #22842 üzenetére
hahun keress rá ibizákra ugy h a keresőben beállítod a xenont...
_-=*WheelWhores*=-_
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #22845 üzenetére
Ilyen nehéz szar jutott, ráadásul az enyém még nehezebb.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
-
AMD Power
titán
válasz FoBCRaistlin #22847 üzenetére
Hát ez kurv* nagy lett!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz AMD Power #22848 üzenetére
The dog is funnier than the Vader kid
Biztos nem az alap bogár volt, azok a felnik jól látom, hogy szép nagy ramses felnik?
Olyat felpróbálnék Luigire is[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
válasz FoBCRaistlin #22849 üzenetére
2012-es autóra nem tesznek ramsest csak hasonlít rá...
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
Új hozzászólás Aktív témák
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?