Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    válasz bitpork #210099 üzenetére

    Ja hogy még ha gyárit is akarok, miért alternatív forrásból?
    Csak gondoltam olcsóbb.
    A nagy bajom hogy 2,5 éve megvan a kocsi és még nem találtam egy olyan vag-os szerelőt akihez bármivel nyugodt szívvel vinném.
    - Van unokaöcsém aki jó, de olyan helyen dolgozik hogy nagyobb melókat nem vállalnak, és már nem is olcsók. Hozzájuk szoktam pl olajcserére vinni, futómű alkatrészcserére vagy -állításra. Klímát is vinnék hozzájuk, de még nem kellett.
    -Van ismerős aki háznál ingyen is segít pl fékbetét, de ha nagy dolog van és a munkahelyére kell vinni ott vastagon fog mert amg-ket hordanak oda komoly melókra
    -Van ahol a multkor az egr-t cseréltettem, de hogy leszedték a bölcsőt és azt nem látták vagy lesz*rták hogy a motortartó bak kuka, hát igazán felhivhattak volna hogy ez van, plusz x ezer forint meg 1 nap, mehet-e?
    - voltam eddig 2 márkaszervizben, a ferihegy autó sem túl szimpatikus sem túl olcsó nem volt, résre nyitva hagyták a motorháztetőt, majdnem felcsapófott az M4-en. A kecskeméti szimpibb volt, bemehettem a műhelybe, elég jó ár is volt, de a motortartó bakra 125-öt mondtak, azért szerintem ez enyhe túlzás, de javits ki ha tévedek.

    Annyi tuti, hogy a régi mazda6-omon ha valami elromlott még ha sokkal olcsóbb nem is volt az alkatrész, nem kellett a fél autót mindenhez lebontani, háznál ki tudtam magamnak cserélni a fékhidraulika csövet, levenni az egr-t, ami ott 20 ezres javitás volt vagy munkadijjal 30-40 az itt 70-120

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák