Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    válasz Gergőke88 #192525 üzenetére

    Igen, kombi. 5 ajtós alatt most a kombit érted? Annyi hogy magasabban van a csomagtartó alja, mint a sima Passat esetében, de sík, így jól pakolhato, más hibrid autókhoz képest nagy, használható a csomagtartó. Babakocsi, nagy bőrönd, gyerek bicikli plusz pár táska, szatyor befér. A Golf GTE-t nem ismerem, de szerintem nincs túl sok minőségbeli eltérés. Nyáron fullra töltve olyan 46km-t mutat, hogy ténylegesen mennyi, az függ attól, milyen körülmények közt, klímával vagy anélkül használom-e, de olyan 30-40 közt szerintem elmegy. Enyém 2015/12-es. Behozott autó az enyém is, de itthon már magánszemélytől vettem, 137k km-el, és még garis elvileg a hibrid rendszer 160ig. Most van benne 147000.

    Apropó, egy kérdés: 24-én viszem szervizbe, már jelzi egy ideje. Viszont addigra túl fogok haladni az autó által jelzett szervizelesi km-en. Így lesz valami negatív következménye? Vagy max azt mondják hogy akkor már nem garis?

    Qru: igen, próbáltam. Valami magyar oldalon találtam, de szerintem az már nincs, mert 0 Ft szerepel ott, Ali-n láttam még, de úgy 10.000 Ft :Y

Új hozzászólás Aktív témák