Hirdetés

Akciófigyelő: OneSport OT05 bringát lehet nyerni

Két kerékpárt is sorsol a gyártó, ebből az egyik kifejezetten a Mobilarena olvasóinak szól.

Hirdetés

Az utóbbi idők bringás tesztjeinek egyik kellemes meglepetése volt a OneSport OT05, amely egy nyomatékszenzoros, hátsó agymotoros, hidraulikus fékekkel felszerelt, alapvetően városi környezetre tervezett rásegítéses kerékpár. A gyártóval időközben kifejezetten jó együttműködés alakult ki köztünk, aminek egyrészt eredménye, hogy a MOBILARENAOT05 kuponkóddal 100 eurós kedvezményt lehet összekalapozni a hivatalos webshopban, a másik hozadéka pedig egy kisebbfajta nyereményjáték.

A OneSport azt találta ki, hogy aki a következő 9 napban vesz a fenti kuponkóddal ilyen bringát náluk, az automatikusan bekerül a egy kalapba, amiből kisorsolnak egy szerencsést, aki kap még egy ilyen biciklit ajándékba. A másik nyerési esély pedig a OneSport globális játékán keletkezik, a cég Facebook oldalán van egy bejegyzés a játékról, aki ezt kommenteli, like-olja, vagy megosztja, azok között is sorsolnak egy OT05-öt. Ez utóbbi nem csak a Mobilarena olvasóinak szól, ez egy nemzetközi aktivitás, de nem csak bringát, hanem különböző kedvezményeket is lehet szerezni, noha sokszor előfordul, hogy a mobilarénás kuponkód végül mégiscsak többet ér.

 

Előzmények

  • OneSport OT05 - finomhangolás

    Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.

Hirdetés