Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Doki16 #151609 üzenetére

    Farzsebbol nem, de mivel nekem is letszukseglet az auto, igy 500k mindig felre van teve varatlan esetekre. Eddig meg nem kellett hozzanyulni, de az ordog nem alszik. :B Ami el tud romlani, az el is fog, es ha eppen nincs ennyi penzem, ott az emergency szamla.

    127k? No komment, eleg durva. :( Legkozelebb vegyel Lexust, az soha nem romlik el, a becsuletnepper is megmondta. ;] En besetaltam a Wallisba, es kihoztam a gyari EGR -t a szereloi kedvezmeny egy reszevel egyutt az emlitett osszegert, BMW -hez, ami ugye elvileg felaras az alkatreszek teren...vagy akkor megsem? :U Akkor az "olcso a VW -t fenntartani" is olyan varosi legenda...
    Ha megnyugtat, a benzinessel sem jartal volna jobban. Gondolj a jovore is, mert ha a dsg -d leterdel, az lesz a siras. Marpedig lefog... Ismerosnek a 3 eves Passatjaban mar megtette. O hitelt vett fel, hogy rendbe tudja rakatni.

    Mod: Tudom, hogy nem szabalyos, de en bosszubol tuti kiiratnam az autobol azt az EGR-t. :U

    Killer01: Akkor nem szoltam, ezek mar nem apropenzek... Es mindig csak egy egr -rol van szo. Van valami specko benne, ami igy megdragitja?

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák