Nagyobb lesz az új Oppo Pad

A nagyobb kijelzővel és Snapdragon 8 Gen 3-as szettel készülő Oppo Pad 3 errefelé majd OnePlus színekben várható.

Hirdetés

Tavaly kicsit korábban mutatkoztak be a BBK táblagépei, elsőként a OnePlus állt elő a Pad-del, ami később Oppo Pad 2 néven is piacra került. Idén ugyanerre a táncrendre számítunk, az információk ezúttal az Oppo Pad 3-ra vonatkoznak, de nyugodtan tekinthetjük olybá, hogy a OnePlus Pad 2-höz is közelebb kerültünk.

Oppo Pad 2
Oppo Pad 2

Az új tablet, neveztessék akár Oppónak vagy OnePlusnak, nagyobb és magasabb felbontású panellel várható, ami 12,1 hüvelykes képátlót és 2120 x 3000 pixeles felbontást jelent 7:5-ös képarány és 144 Hz-es képfrissítés mellett. A MediaTek szettet idén a Snapdragon 8 Gen 3-ra cserélik 16 GB rendszermemóriával és 512 GB belső tárhellyel, az akkumulátorkapacitás viszont elvileg nem változik, marad a 9510 mAh 67 wattos töltésteljesítménnyel.

A Digital Chat Station megemlíti továbbá a rezgőmotorral szerelt Oppo Pencil 2 kapacitív érintőceruzát és egy bizonyos "ujjlenyomat-nélküli" feloldást, ami jó eséllyel arcazonosítást jelent, remélhetőleg a komolyabb védelmet biztosító, 3D-s fajtából.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés