Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Van valami magyar oldal,ahol a jatekkal kapcsolatos infokat lehet talalni?
-
degu
senior tag
Megneztem az Altalad belinkelt szervert,es kulon van egy jatek-letoltes link,meg egy zene letoltes link
Ez azt jelenti,hogy ezek kulon vannak,es letoltes utan ossze kell oket applikalni,vagy a kulon zene link az inyenceknek szol?
Es meg azt lenne jo tudni,hogy ez egy koreai szerver,vagy EU-szerver?
En egyebkent az EU-szerverre gyurok,de sehogyan sem tudok feljutni ra meg egyszer.
/Kozben le kellett gyalulni a gepem/.Mar az is megfordult a fejembe,hogy ez regebben *beta*verzio volt,es most vegleges lett,de a regi belepo-kodok mar nem ervenyesek?Vagy valaki feltorte az accomat,es garazdalkodott a nevemben,es ezert tudtomon kivul bannoltak? -
degu
senior tag
Szerettem volna a Revolution Perfect World szerverre bereggelni.Nem sikerult!
Nem egeszen ertem a dolgot,mert a jatekszerverre siman bereggeltem,es jatszani is tudok,de a szerver *honlap*?! oldalara nem tudok belepni! Pedig nagyon erdekelnenek a leirasok,questek - magyarul.
A jatekban mukodo accot nem fogadja el,uj regget /honlap regget?/ meg nem fogad el...
Valamit elneztem? Vagy mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez azt jelenti,hogy ezek kulon vannak,es letoltes utan ossze kell oket applikalni,vagy a kulon zene link az inyenceknek szol?