- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz
nagydom1991 #5094 üzenetére
Ezt futtasd le: [link]
Saját tapasztalat, hogy ezután nem nyersz vissza róla adatot. Ha ezzel nem tudod törölni, akkor marad a kalapács. Mi a szervizben ezt a progit használjuk. -
khron78
őstag
válasz
King Unique #5070 üzenetére
Ezeken túl vagyok, Ahogy írtam csökkentett módban rendben működik a meghajtó. Formáztam exFat és NTFS-re is. Nem szeretném egy flashdrive miatt újrahúzni a gépet, főleg úgy, hogy a "tiszta" image-nél is probléma volt. Leszedtem a nem használt meghajtó programokat is, nehogy egy másikkal akadjon össze. A defendert is kikapcsoltam. Mivel periódikusan fagyogat, ezért gondoltam, hátha már valaki látott ilyet. A drive tesztek is lementek rajta hibátlanul a többi gépen.
-
khron78
őstag
Gondoltam, hátha nem csak vásárlásban tudtok tanácsot adni. Vettem egy Kingston DTEG2 128GB-os drive-ot. Mindenhol rendben működik, kivéve a saját gépemet. Bizonyos időközönként fagyásokat produkál:
Csökkentett módban nem csinálja. Viszont a jelenlegi rendszerrel is bajai vannak, illetve a tiszta tükrözéssel is ezt produkálja. Valami használja, vagy nem is tudom. Hogy tudnék a végére járni? Más pendrive rendben megy ezzel a géppel, ahogy másik ugyan ilyen típusú alaplappal is rendben megy ez a drive. Több USB port is próbálva. Többi eszköz lehúzva...
Szerintem valami programmal, vagy a Windows-al lehet baja. Energiaséma alapra állítva. Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 960 EVO 250GB 2280 M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest