Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz
nagydom1991
üzenetére
Ezt futtasd le: [link]
Saját tapasztalat, hogy ezután nem nyersz vissza róla adatot. Ha ezzel nem tudod törölni, akkor marad a kalapács. Mi a szervizben ezt a progit használjuk. -
khron78
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Ezeken túl vagyok, Ahogy írtam csökkentett módban rendben működik a meghajtó. Formáztam exFat és NTFS-re is. Nem szeretném egy flashdrive miatt újrahúzni a gépet, főleg úgy, hogy a "tiszta" image-nél is probléma volt. Leszedtem a nem használt meghajtó programokat is, nehogy egy másikkal akadjon össze. A defendert is kikapcsoltam. Mivel periódikusan fagyogat, ezért gondoltam, hátha már valaki látott ilyet. A drive tesztek is lementek rajta hibátlanul a többi gépen.
-
khron78
őstag
Gondoltam, hátha nem csak vásárlásban tudtok tanácsot adni. Vettem egy Kingston DTEG2 128GB-os drive-ot. Mindenhol rendben működik, kivéve a saját gépemet. Bizonyos időközönként fagyásokat produkál:

Csökkentett módban nem csinálja. Viszont a jelenlegi rendszerrel is bajai vannak, illetve a tiszta tükrözéssel is ezt produkálja. Valami használja, vagy nem is tudom. Hogy tudnék a végére járni? Más pendrive rendben megy ezzel a géppel, ahogy másik ugyan ilyen típusú alaplappal is rendben megy ez a drive. Több USB port is próbálva. Többi eszköz lehúzva...
Szerintem valami programmal, vagy a Windows-al lehet baja. Energiaséma alapra állítva. Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest