Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
Üdv,
Pár hónapja lettem tulajdonosa 2 128 gb [Blitzwolf BW UP3] pendrivenak. Sebességre nincs panasz, viszont sajnos olyan jelenséggel szembesültem, hogy az egyik ntfs re formázva kétféle okos tvn-n se működik, holott terrabájtos HDD-k hibátlanul mennek. A másik dj pultban való használatra lett, ami fat32 re van formázva(a media player fat32-őt kezel, 2,5"-os külső házas 500 gigás SSD tökéletesen működik) és megfelelően exportálva rá a tartalom, meglepődve szembesültem, hogy nem képes beolvasni a lejátszó. Valakinek van erre ötlete ? pc-n tökéletesen olvasom és írom. Próbáltam újra partícionálni hátha esetleg valamin fennakadt, de semmilyen módszerrel nem történt változás.Ide lettem irányítva a milyen pendrive-ot vegyek topikból.
A tv-k hagyományos NTFS lemezeket kezelnek tökéletesen.
Az MBR/GPT ellenőrzést is megcsináltam és a rendszer szerint MBR, aminek működnie kellene, de mégse.
Itt van két kép is róla. Ez az ntfs-re formázott drive, de a fat32-es is MBR.

Bármi más trükk, megoldás valakinek ? Valamibe mélyen kellene turkálni ?
Szuper cuccok lennének, de amire kellene azokra pont nem használhatóak. Nagyon kellemesen másolok rá pc-ről fájlokat, de ez így ciki..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest