Hirdetés
- Macrodroid
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
Üdv,
Pár hónapja lettem tulajdonosa 2 128 gb [Blitzwolf BW UP3] pendrivenak. Sebességre nincs panasz, viszont sajnos olyan jelenséggel szembesültem, hogy az egyik ntfs re formázva kétféle okos tvn-n se működik, holott terrabájtos HDD-k hibátlanul mennek. A másik dj pultban való használatra lett, ami fat32 re van formázva(a media player fat32-őt kezel, 2,5"-os külső házas 500 gigás SSD tökéletesen működik) és megfelelően exportálva rá a tartalom, meglepődve szembesültem, hogy nem képes beolvasni a lejátszó. Valakinek van erre ötlete ? pc-n tökéletesen olvasom és írom. Próbáltam újra partícionálni hátha esetleg valamin fennakadt, de semmilyen módszerrel nem történt változás.Ide lettem irányítva a milyen pendrive-ot vegyek topikból.
A tv-k hagyományos NTFS lemezeket kezelnek tökéletesen.
Az MBR/GPT ellenőrzést is megcsináltam és a rendszer szerint MBR, aminek működnie kellene, de mégse.
Itt van két kép is róla. Ez az ntfs-re formázott drive, de a fat32-es is MBR.

Bármi más trükk, megoldás valakinek ? Valamibe mélyen kellene turkálni ?
Szuper cuccok lennének, de amire kellene azokra pont nem használhatóak. Nagyon kellemesen másolok rá pc-ről fájlokat, de ez így ciki..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest