- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
Ebből megint nem sok minden derült ki. Többek között még az sem ismert, hogy a programnak (Rufus) pontosan melyik verzióját használtad, ami állításod szerint a problémát okozta. Esetleg elárulod?

Egyébként mostanában a Rufus használatánál több esetben bejelöltem a rossz blokkok keresése opciót és úgy írtam ki a telepítőt. Az előbbi először teljesen teleírja, majd végigolvassa a teljes felületet és csak utána kezdődik el a képfájl kiírása. Vagyis rendesen megizzasztja a pendrive-ot, de nálam egyiknél sem dobott semmilyen hibát, még így sem. Legalábbis a jó pendrive-oknál nyilván nem. Ellenben van egy 16 GB-os régebbről, amit nemrég itt említettem, hogy rossz. Annál 3.X GB felírása után jött az I/O eszközhiba üzenet és pont nem lehetett rá rendesen kiírni a Windows telepítőjét. Viszont annál nem is meglepő, mert maga a pendrive sz@r és mostanában egyre gyakrabban dobálja az írásvédett hibaüzenetet, illetve már a képfájl kiírása előtt is ilyen és egyéb problémák voltak vele. De attól még utána lehetett olvasni a felületét, a fájlkezelőben és a lemezkezelőben is megjelent, a Windows sem fagyott ki miatta stb. Ja, és amúgy az volt az a pendrive-ra, amin előtte soha nem futott Rufus és más hasonló program sem, mert csak adathordozásra, feltétles adattárolásra volt használva...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest