Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yvette169
újonc
Sziasztok! A korábbi hozzászólásokat elnézve én leszek az ezredik ember ezzel a problémával, de egyszerűen választ nem találtam rá. Tehát adott egy pendrive, ami egyik pillanatról a másikra nem működik, azt a hibaüzenetet kapom, hogy a "meghajtóban található lemezt használat előtt formázni kell", majd mikor rámegyek a formázásra, azt befejezni nem tudja. Se gyors, se teljes formázás nem működik. Először arra gyanakodtam, hogy ezzel az adott pendrive-val lehet a gond, előkerestem a másikat, bedugtam, minden jó volt, ráraktam valamit, majd mikor újra bedugtam, ismét a problémával szembesültem. Ebből arra következtetek, hogy a géppel van gubanc. Malwarebytes talált a gépen fenyegetéseket, azokat töröltem, de a pendrive-okkal továbbra sem tudok semmit kezdeni. Felmerült a gép újratelepítése is, de a cuccokat róla fel kéne másolni a külső vinyóra, amit persze nem merek bedugni, nehogy hasonló sorsra jusson. Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Parkside szerszám kibeszélő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest