- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
Nekem most került a kezembe egy 512 Gb-os fém házas, elegáns pendrive. De az elegancián kívül nem jön ki belőle semmi. Első használatkor mutatta is magát, hogy mekkora, FAT fájrendszerrel volt gyárilag formázva. Rámásoltam egy 1 Gb-os filmet. Na itt kezdett gyanús lenni a mérhetetlen lassúság. Másolás kb 20 perc után végzett, látszott is a tartalom. Ezután a filmet nem sikerült megnyitni. Windows gyorsformázás - a film ottmaradt. Fájlrendszer átkonvertálása NTFS-re, utána csatlakoztattam egy MK808 mini pc-hez., ami rá sem hederített, onnantól semmi nem ismeri fel. a windows kiírja hogy csatlakozott valami, de rákattintva nincs lemez a hibaüzenet. A mini tool partition wizard sem látja, pedig az a EXT4 formátumot is írja-olvassa win alatt. Ubuntu alatt ugyanaz a helyzet. Okos kínai mérnökök megint kitalálták hogy húzzák le a népet.
További ötlet van-e, vagy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest