- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Google Pixel topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
No, mivel a pendrive továbbra is szarakodik, kapcsolatba léptem a Sandisk support-tal, és részletesen leírtam a két fő gondot (több hardveren is próbáltam):
1. nagy fájlok írásánál nagyon belassul a cucc, olyan 6 MB/s-re, ami szerintem elfogadhatatlan. Az olvasás oké, és kis fájlokat is gyorsan ír (mivel az elején nagyon gyors az írás, csak utána lassul be mindig).
2. írások végén mindig sok időre "befagy" a másolás, 100%-on áll csomó ideig, illetve a kicsomagolás is néha belassul, hiába kicsi a becsomagolt állomány. Ilyenkor ha cancel-re nyomok, akkor kb. lefagy a Total Commander vagy az Explorer.
Erre írta a support, hogy küldjek ATTO benchmarkot, abból majd kiderül. Így néz ki az eredmény:

A support szerint ez rendben van, amiben igazuk is lenne, de egyrészt ez jóval lassabb, mint amit netes tesztekben láttam, másrészt pedig a fenti probléma ettől függetlenül fennáll. Ha tényleg ilyen gyors lenne, akkor nem panaszkodnék. Mivel nem egy olcsó pendrive-ról van szó, nyilván nem szeretném hibásan használni.
Hogy bizonyítsam, nem ad megfelelő eredményt az ATTO, mivel az kis állományokat ír csak, készítettem egy videót. Ebben egy 6,7 GB-os teszt videófájlt 12 perc alatt tudta a TC felmásolni a pendrive-ra (ez korábban kb. 1 perc volt). Az elején brutál gyors az írás, majd 10 és 70 MB/s között ugrál 2 percig, majd csomó ideig 6-7 MB/s az írás, és a végén 100%-on áll 2 percig.
Kérlek nézzetek bele, hogy értsétek a dolgot (nyilván felesleges végignézni beletekerés nélkül): Youtube teszt videó.
Van-e ötletetek, hogy mi a gebasz, és szerintetek ezt visszaveszik-e garanciális ügyintézésre? Hiszen végül is valamilyen szinten funkcionális, másrészt megnézik a szervizben 5 MB-os fájlokkal, és akkor teljesen jó lesz.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Linux kezdőknek
- Vicces képek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X24 24TB HDD
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest