Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkestibor
csendes tag
Sziasztok!
2 pendriveval is problemam van,remelem tudtok segiteni!
Az 1. egy Verbatim 4 GBos,ezzel csak annyi a problema,hogy rarakok filmet,zenet vagy akarmit amit az 5.1esen szeretnek lejatszani es amikor berakom nem mukodik,ugy mutatja a lejatszo h Search es ennyi csak mind keresi nem ad ki semmit,van ra valami megoldas? Fat32ben van formazva,probaltam NTFS-ben de ugyanaz! Szamitogepeken tokeletesen mukodik! Ha valakinek van otlete legyszi irja le!
A 2. egy Maxell 4GBos,ezzel az a problema,hogy mikor berakom a gepbe eleve ugy adja ki,hogy 2t raktam be,van az egyik a 4GBos es egy masik amire eleve nem engedi,hogy raklikkeljek,mert akkor keri,hogy rakjak be egy sticket es eleve azt keri,hogy formazzam,formaztam en mar de hiaba, ez is gondot okoz az asztali lejatszonal,mivel ott is ugy adja be hogy ketto van es egyikre kiirja h NO DAta masikba belemegy de csak a kepet es zenet mutatja! Van ra valami megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest