- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
slam_i
csendes tag
ok sry,
törölheted a topikot ha akarod. -
Воланд
titán
Vagy a linkelt topicban, vagy pedig az Azonnali kérdések órája topicban tedd fel az adott témával kapcsolatos kérdéseidet.
-
slam_i
csendes tag
A 2. link az talán jogos lehet, de nem találtam a kérdésemre választ benne, igaz csak átfutottam , hisz itt vagy nekem te!
A kérdésem még mindig, hogy mik a tapasztalatok ezzel és ezzel, tehát jelen esetben az ntfs-el megformázott pendriveod mióta használod, mekkora az élettartalma.Attól félek, hogy ha megnézek mondjuk 30 filmet az ugye 30 formázás, akkor utána kuka. ...és 30al még keveset is mondtam, mondhatnék akár 1000ret is.
-
slam_i
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a topikokat, azonban nem nagyon találtam a témával kapcsolatban semmit.
Szeretnék a pendrive-ról nézni HD-s filmeket, azonban csak Fat32 és exfat-ot támogat. /Utóbbiról megmondom őszintén nincs tapasztalatom, csak azt tudom amit a wiki ír róla.
http://hu.wikipedia.org/wiki/ExFAT /Fat32-re a fájlméret ugye max 4G, ntfs-el meg csak trükközve lehet formázni,de lehet.
Vhol olvastam, hogy nem túl egészséges az usb-s eszközök ntfs-el való formázása,
erről szeretnék véleményeket és főleg tapasztalatokat.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged