Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eeneke
csendes tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
Végül is sikerült megoldani a problémát. Megtaláltam a tökéletes eszköz a Foxit Pdf Editor 1.3-as progiban (kint van már ebből a 2.0-ás is). Ezzel szabadon alakíthatom a pdf fájlokat, de mivel ingyenesen csak a korlátozott verziót lehet használni, a módosított oldalakra elhelyez egy jelet. Ez szerencsére azt nem érinti, hogy ha egész oldalakat vágsz ki (értelemszerűen így nem helyez el semmit). Egyszerű és átlátható a kezelésre, arra az egy műveletre tökéletes, amire használom, mondjuk gyorsbillentyű nincs külön.
A winpdf, a pdfcreator meg még sok ezernyi, amit a neten találtam, sajnos csak nyomtatásnál hoz létre pdf dokumentumot, de szerkeszteni nem engedi. Személy szerint én a Primopdf 3.1-et használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest