Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz V/ #26679 üzenetére

Nem, ez csak egy példa volt, de ugyanezt csinálta ma reggel.

Konkrétan az első összeg ma: 20 EUR-t küldtem (játékért fizettem) erre volt még 0,73 PP költség.
    A 20,73 EUR helyett ugye levont 6711 Ft-t, azaz 323,73 Ft/EUR-al váltotta.
    Ezzel van bajom (mármint az ÁRFOLYAMal), utána is küldtem még összeget, ott se volt jobb a váltás...

Még a kezdetek kezdetén (sok-sok éve) én se tudtam, hogy lehet banki konverziót kérni, de legalább 6-7 éve már átálltam erre, és nagyon- ritka kivételtől eltekintve ez az alapbeállításoknak megfelelően működött is.

Még egyszer nem az összeg feltétlenül mert pár száz Ft-ról beszélünk, de könyörgöm, ha már engedik, akkor oldják meg, hogy működjön minden böngészőben, vagy bazi nagy piros betűkkel írja ki, hogy "héé Chrome-ban ez a funkció csak mikor-hogy működik".

Vásárlásnál meg mindig működik, ott is volt párszor az elmúlt hetekben, hogy megpróbált saját maga váltani, de átállítottam (ugyancsak Chrome-ban) és simán ment a normális banki konverzió.

Most sem küldtem volna el, ha nem lett volna sürgős, összességében 1200 Ft körül buktam az egész üzleten.
    :W
    Azt viszont nem tudtam, hogy lehet reklamálni, de ez még mindig nem tiszta, hogy hol is.

Új hozzászólás Aktív témák