- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nem, ez csak egy példa volt, de ugyanezt csinálta ma reggel.
Konkrétan az első összeg ma: 20 EUR-t küldtem (játékért fizettem) erre volt még 0,73 PP költség.
A 20,73 EUR helyett ugye levont 6711 Ft-t, azaz 323,73 Ft/EUR-al váltotta.
Ezzel van bajom (mármint az ÁRFOLYAMal), utána is küldtem még összeget, ott se volt jobb a váltás...Még a kezdetek kezdetén (sok-sok éve) én se tudtam, hogy lehet banki konverziót kérni, de legalább 6-7 éve már átálltam erre, és nagyon- ritka kivételtől eltekintve ez az alapbeállításoknak megfelelően működött is.
Még egyszer nem az összeg feltétlenül mert pár száz Ft-ról beszélünk, de könyörgöm, ha már engedik, akkor oldják meg, hogy működjön minden böngészőben, vagy bazi nagy piros betűkkel írja ki, hogy "héé Chrome-ban ez a funkció csak mikor-hogy működik".
Vásárlásnál meg mindig működik, ott is volt párszor az elmúlt hetekben, hogy megpróbált saját maga váltani, de átállítottam (ugyancsak Chrome-ban) és simán ment a normális banki konverzió.
Most sem küldtem volna el, ha nem lett volna sürgős, összességében 1200 Ft körül buktam az egész üzleten.
Azt viszont nem tudtam, hogy lehet reklamálni, de ez még mindig nem tiszta, hogy hol is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged